Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θα υποδυθεί τον Δία

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θα υποδυθεί τον Δία

Η μυστηριώδης ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram

arnold_schwarzenegger_
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, για ένα νέο μυστηριώδες -προς το παρόν- project, που ονομάζεται «Δίας» (Zeus), στην οποία εμφανίζεται ντυμένος ως ο Έλληνας θεός.

H λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε: «Έρχεται τον Φεβρουάριο του 2022», χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.



Η σελίδα του ηθοποιού στο IMDb δεν αναφέρει κάποια νέα ταινία με τον τίτλο «Zeus», συνεπώς ξένα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ίσως και να αφορά μια πιθανή διαφήμιση για το Super Bowl, που θα προβληθεί στο NBC στις 13 Φεβρουαρίου.

Οι διαφημίσεις του Super Bowl είναι τόσο θρυλικές που μερικοί άνθρωποι παρακολουθούν το ποδοσφαιρικό γεγονός, περισσότερο για τα διαφημιστικά διαλείμματα παρά για το ίδιο το παιχνίδι, με διάσημες προσωπικότητες να πρωταγωνιστούν σε διαφημίσεις.

Σε κάθε περίπτωση, σύντομα θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για το αν πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό ή τον επόμενο κινηματογραφικό ρόλο του Σβαρτσενέγκερ.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαζί μας στο ξενοδοχείο ήρθε και μια άλλη ανήλικη με τον φίλο της, λέει ο 40χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης

Η απίστευτη ιστορία της Σάρλοτ Μπέλις: Οι Ταλιμπάν προσφέρουν καταφύγιο στην ανύπαντρη έγκυο δημοσιογράφο από τη Νέα Ζηλανδία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπλόκαρε το Transfermarkt γιατί τον κοστολόγησε μόλις στα... 75 εκατ. ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης