Οι θαυμαστές του Τράβις Σκοτ ζητούν με ψήφισμα να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Coachella

Οι θαυμαστές του Τράβις Σκοτ ζητούν με ψήφισμα να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Coachella

Η συμμετοχή του ακυρώθηκε μετά τους τραγικούς θανάτους στο Φεστιβάλ Astroworld 

scott
Ο Τράβις Σκοτ αν και ανακοινώθηκε αρχικά ως ένας από τους κεντρικούς καλλιτέχνες της φετινής διοργάνωσης του Μουσικού Φεστιβάλ Coachella, το όνομά του αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα μετά τους τραγικούς θανάτους στο Φεστιβάλ Astroworld τον περασμένο Νοέμβριο.

Όταν ανακοινώθηκε ότι ο Χάρι Στάιλς θα αντικαταστήσει τον Τράβις Σκοτ, πολλοί από τους θαυμαστές του ξεκίνησαν τη συλλογή υπογραφών σε ψήφισμα στο Change.org, ζητώντας να προστεθεί ο ράπερ στη σύνθεση του Coachella.

«Αφού το Coachella απομάκρυνε άδικα τον Τράβις Σκοτ για τον Χάρι Στάιλς, πρέπει να κάνουν το σωστό και να τον ξανακαλέσουν αμέσως», αναφέρεται στο ψήφισμα.

Ο Αμερικανός ράπερ απομακρύνθηκε ωστόσο από το Coachella, μετά από ένα άλλο ψήφισμα που προέτρεπε τους διοργανωτές του μουσικού φεστιβάλ, να μη συμμετάσχει στο πρόγραμμα «εξαιτίας της βαριάς αμέλειας του ίδιου του Σκοτ και της απόλυτης έλλειψης συμπόνιας για την ανθρώπινη ζωή».

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίσθηκαν ποδοπατημένοι από το πλήθος, την πρώτη βραδιά του Astroworld στο Χιούστον, τον περασμένο Νοέμβριο, όσο βρισκόταν στη σκηνή ο Τράβις Σκοτ.  Συνολικά, σχεδόν 50.000 άτομα είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ Astroworld όπου είχαν κινητοποιηθεί περισσότεροι από 360 αστυνομικοί και 240 φρουροί ασφαλείας.



Μετά το χάος που προκλήθηκε στο Φεστιβάλ Astroworld κατά την εμφάνιση του Σκοτ, ο ράπερ ανέφερε ότι πρόκειται να αναλάβει τις ευθύνες του για τον χαμό κάποιων ανθρώπων και δήλωνε 
πρόθυμος να αναλάβει εκείνος όλα τα έξοδα για τις κηδείες των θυμάτων, που «ποδοπατήθηκαν» κατά τη διάρκεια της συναυλίας, στο Χιούστον του Τέξας.


Πέρα από αυτό, ο ράπερ είχε δεσμευτεί πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να βοηθήσει με κάθε τρόπο όχι μόνο τις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και άλλους ανθρώπους, οι οποίοι χρειάζονται βοήθεια.

Το Coachella θα ξεκινήσει στις 15-17 και 22-24 Απριλίου στο Empire Polo Grounds στο Ίντιο της Καλιφόρνια.



Ειδήσεις σήμερα:

Φον ντερ Λάιεν: Εάν όλοι οι εμβολιασμένοι στην ΕΕ έκαναν ενισχυτική δόση θα αποφεύγαμε περίπου 1 εκατ. νοσηλείες

Εσπευσμένα στην Εντατική βρέφος 3 μηνών με κορωνοϊό στην Πάτρα

Survivor - spoiler: Αποχωρεί ο Γιωρίκας Πηλίδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης