Μπρίτζετ Φόντα: Εντελώς αγνώριστη μετά από πολυετή «απουσία» από τα φώτα της δημοσιότητας

Μπρίτζετ Φόντα: Εντελώς αγνώριστη μετά από πολυετή «απουσία» από τα φώτα της δημοσιότητας

Η πρωταγωνίστρια του «Νέα γυναίκα, μόνη, ψάχνει...» έκλεισε εχθές τα 58  και ο φωτογραφικός φακός αιχμαλώτισε τη νέα της εμφάνιση - Γιατί εγκατέλειψε την πολλά υποσχόμενη καριέρα της πριν από 20 χρόνια;

fonda-arthro
Καμία σχέση με τον glamorous εαυτό της την εποχή που μεσουρανούσε στο Χόλιγουντ, δηλ. τη δεκαετία του ΄90, δεν έχει σήμερα η Μπρίτζετ Φόντα.

Η ανιψιά της Τζέιν Φόντα, που ακολούθησε τη δική της πετυχημένη καριέρα στον κινηματογράφο πρωταγωνιστώντας σε γνωστά φιλμ όπως το «Νέα γυναίκα μόνη, ψάχνει», το «Φιλοδώρημα των 2.000.000 δολαρίων» και το «Τζάκι Μπράουν», έκλεισε εχθές τα 58 της χρόνια.

Έχοντας εγκαταλείψει εδώ και 20 χρόνια την καριέρα της ηθοποιού, η Τζέιν έχει υιοθετήσει πλέον ένα αρκετά πιο ατημέλητο στιλ, και οι φωτογραφίες της που δημοσιεύουν πολλά διεθνή ΜΜΕ δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αλλοτινές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Η κάμερα των παπαράτσι «συνέλαβε» την Μπρίτζετ Φόντα στο Λος Άντζελες να κυκλοφορεί στον δρόμο φορώντας μαύρο παντελόνι φόρμας, ασπρόμαυρη ριγέ μπλούζα και μια μικρή τσάντα. Χωρίς μακιγιάζ, με γυαλιά μυωπίας και με μαζεμένα μαλλιά, η πρώην ηθοποιός είναι πραγματικά αγνώριστη, και δύσκολα θα μπορούσε κανείς να την ταυτίσει με την πρωταγωνίστρια των γνωστών ταινιών των 90s.

SPL5286245_061
Credit © SPLASH/ IDEAL IMAGE


H Μπρίτζετ Φοντα είναι μέλος της «δυναστείας» Φόντα που έχει χαρίσει στον κινηματογράφο τεράστια ταλέντα. Ο παππούς της ήταν ο Χένρι Φόντα, ο πατέρας της ο Πίτερ Φόντα (που έφυγε από τη ζωή πριν τρία χρόνια) και η θεία της η Τζέιν Φόντα.

Κλείσιμο
Single White Female (1992) - Official Trailer


Σύμφωνα με τη New York Post, η Μπρίτζετ Φόντα εγκατέλειψε την υποκριτική μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που προκάλεσε τον τραυματισμό της πλάτης της το 2003. Ένας ακόμη λόγος από την απομάκρυνσή της από τα φώτα της δημοσιότητας ήταν ότι ήθελε να αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου της, Όλιβερ, που απέκτησε με τον συνθέτη και τον πρώην frontman των Oingo Boingo, ton 68χρονο σήμερα Ντάνι Έλφμαν.

Ο Έλφμαν είναι ακόμα ενεργός στη βιομηχανία του θεάματος και κάνει συχνά αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Instagram με τους 158.000 ακόλουθους, οι οποίες όμως εστιάζουν περισσότερο στην επαγγελματική και όχι στην οικογενειακή του ζωή.

Η πρωταγωνίστρια του «Νέα γυναίκα, μόνη, ψάχνει...» είχε εμφανιστεί και στον «Νονό ΙΙΙ», στην ταινία «Singles» του 1993, και στο «It Could Happen to You» το 1994.

Η τελευταία φορά που είχε φωτογραφηθεί δημόσια, σύμφωνα με την Daily Mail, ήταν το 2009, στην πρεμιέρα του φιλμ του Ταραντίνο «Inglourious Basterds» όπου είχε παρευρεθεί με τον σύζυγό της. 


Ειδήσεις σήμερα:

Kάθειρξη 20 ετών για τον «Tiger King» του Netflix

Ζελένσκι σε Μακρόν: Ο διάλογος με τη Μόσχα πρέπει να συνεχιστεί για την αποκλιμάκωση της έντασης

Καναδάς: «Κονβόι» φορτηγατζήδων διαδηλώνει ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης