Oι αδερφές Καρντάσιαν μάγεψαν το Instagram, έσπασαν το φράγμα του 1 δισ. followers

Oι αδερφές Καρντάσιαν μάγεψαν το Instagram, έσπασαν το φράγμα του 1 δισ. followers

Κιμ, Κλόε, Κένταλ, Kόρτνει και Κάιλι αποτελούν πρότυπα ομορφιάς και μόδας για χιλιάδες κορίτσια που τις ακολουθούν με τις μεταμορφώσεις τους

kim_kardashian
Έχουν «χτίσει» ολόκληρες αυτοκρατορίες εκατομμυρίων δολαρίων, με βάση την εξωτερική τους εμφάνιση, χάρη σε ένα επιδέξιο μάρκετινγκ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Η οικογένεια Καρντάσιαν, με τις αψεγάδιαστες φωτογραφίες των διάσημων αδερφών στα social media, κατάφερε να μαγέψουν το Instagram.

Κιμ, Κλόε, Κένταλ, Kόρτνει και Κάιλι αποτελούν πρότυπα ομορφιάς και μόδας για χιλιάδες κορίτσια που τις ακολουθούν με τις μεταμορφώσεις τους , χάρη στις πλαστικές και το photoshop, να τις κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλείς. Η καμπυλωτή θεά των ριάλιτι, η 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν, απαριθμεί 282 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και βρίσκεται στη δεύτερη θέση μετά την ετεροθαλή αδερφή της Κάιλι Τζένερ .

Η 24χρονη Kάιλι διαθέτει 305 εκατομμύρια θαυμαστές στο Instagram. 

Όπως εξηγεί το βρετανικό δημοσίευμα, η τεράστια επιχείρηση καλλυντικών της, της γέμισε το πορτοφόλι αλλά την έκανε και δημοσιλέστατη τα τελευταία οκτώ χρόνια.  Η Κάιλι Τζένερ είναι επίσης η πρώτη γυναίκα που ξεπέρασε τα 300 εκατομμύρια followers εκτοπίζοντας στη δεύτερη θέση την Αριάνα Γκράντε και τη Σελένα Γκομέζ .

Η μικρότερη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν , η 37χρονη Κλόε και ετεροθαλής αδερφή του σούπερμόντελ, Κένταλ Τζένερ, καταλαμβάνουν την τρίτη και την τέταρτη θέση, με 216 εκατομμύρια και 215 εκατομμύρια followers αντίστοιχα. Η μεγάλη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, η 42χρονη Κόρτνεϊ, έχει 161 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Ακόμα και ο γιος της, ο 34χρονος Ρομπ, απαριθμεί 2,6 εκατομμύρια followers.

Η 66χρονη μητέρα των αδερφών Καρντάσιαν , Κρις, διαθέτει 45,5 εκατομμύρια followers. O συνολικός αριθμός των ακολούθων που διαθέτει η οικογένεια στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεπερνά τα 1,2 δισεκατομμύρια , σχεδόν διπλάσιο από τον πληθυσμό της Βραζιλίας, της Ρωσίας και των ΗΠΑ μαζί. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο παγκόσμιος πληθυσμός υπολογίζεται σε 7,9 δισεκατομμύρια.

Οι μεταμορφώσεις των Καρντάσιαν και Τζένερ

Κλείσιμο
Η Κλόε Καρντάσιαν, η οποία έκανε τεράστιες αλλαγές στην εμφάνισή της από το 2007, στην αρχή της τηλεοπτικής εκπομπής «Keeping Up With the Kardashians», ανεβάζει συνεχώς στα social media τις αψεγάδιαστες φωτογραφίες της. Η Κάιλι, η οποία έχει γίνει πάμπλουτη από την εταιρεία καλλυντικών της, το μόνο που έχει παραδεχτεί, είναι ότι έχει κάνει προσωρινό γέμισμα στο πρόσωπό της.

Η Κένταλ, δηλώνει αηδιασμένη στους ισχυρισμούς των κοινωνικών μέσων δικτύωσης ότι είχε κάνει αισθητική χειρουργική το 2016.  Ωστόσο, οι πλαστικοί χειρουργοί γιατροί υποστηριζεουν ότι «Η Κάιλι έχει γεμίσει τα χείλη της ενώ τα φρύδια της Κένταλ, φαίνονται ψηλότερα και πιο τοξωτά, κάτι που συνήθως επιτυγχάνεται με τη χρήση του Botox.

Η Κόρτνεϊ , η μεγαλύτερη αδερφή Καρντάσιαν, φαίνεται πολύ νεότερη από την ηλικία της. Ωστόσο, αποδίδει το άψογο δέρμα της στην αυστηρή δίαιτα χωρίς γλουτένη και χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα και την περιποίηση της επιδερμίδας της.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρωτόγνωρες εικόνες - Στα «λευκά» οι Κυκλάδες

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Να αποφεύγονται οι μη απαραίτητες μετακινήσεις - Οδηγίες για την ασφάλεια των εργαζομένων

Πέθανε στα 73 του χρόνια ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας Τιερί Μιγκλέρ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης