Γιώργος Κορόμι: «Ο χειρότερος συμπαίκτης μου ήταν ο Παππάς, έβγαζε κακία»

Γιώργος Κορόμι: «Ο χειρότερος συμπαίκτης μου ήταν ο Παππάς, έβγαζε κακία»

Τι είπε για το ειδύλλιο Κατσαούνη - Μυριέλλας αλλά και την προσωπική του ζωή

Koromi_copy_2
Χείμαρρος ο Γιώργος Κόρομι μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τα είπε όλα. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για όλα συμβαίνουν φέτος, για το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, αλλά και τη στάση του Βαλάντη. Ο Γιώργος Κόρομι μίλησε και για την προσωπική του ζωή και τη σχέση που έχει με την κοπέλα του.

Μιλώντας για το φετινό Survivor είπε: «Survivor βλέπω, θέλω να το δω ως θεατής, αλλά δεν βλέπω πολύ επιβίωση ακόμα, είναι ξεκάθαρα πιο εύκολο το φετινό από το δικό μας», ενώ σε ό,τι αφορά στη δική του εμπειρία εξήγησε ότι «Δεν έπεσα κάτω από την πείνα, αλλά σηκωνόμουν το πρωί και τα έβλεπα μαύρα, παραπατούσα».

Ο Γιώργος Κόρομι σχολίασε και το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και την Μυριέλλα Κουρεντή: «Έρωτας του Γιώργου και της Μυριέλλας σε δυο εβδομάδες; Δεν είναι στην ίδια ομάδα και δεν έχουν και την ευκαιρία να μιλήσουν. Σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να δημιουργηθεί κάτι τόσο έντονο στο Survivor, δεν είναι και 15 χρονών ο Γιώργος με την Μυριέλλα…».

Σχετικά με το αν εκείνος βρέθηκε ανάμεσα σε κοπέλες που του άρεσαν όταν ήταν παίκτης του ριάλιτι είπε: «Εννοείται ότι πολλές κοπέλες μου άρεσαν, αλλά έχω μια κοπέλα δίπλα μου και τη σέβομαι, δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση».

«Είναι αδικαιολόγητο αυτό που έκαναν ο Γιώργος με την Μυριέλλα μέσα σε 2 εβδομάδες», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα, ενώ αναφερόμενος στη στάση του Βαλάντη, είπε: «Στον Βαλάντη δεν πέφτει λόγος τι κάνει ο Γιώργος με την Μυριέλλα, όπως και του Τριαντάφυλλου για το τι έκαναν μέσα στο παιχνίδι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch9hcx5gwird-st)

«Ο χειρότερος συμπαίκτης μου ήταν ο Παππάς, έβγαζε κακία, προσπαθούσε να τα “μαγειρέψει” έτσι με έξυπνο τρόπο, και να τσιγκλήσει τον καθένα και να τα κάνει μπάχαλο. Το έκανε με μεγάλη επιτυχία».

Κλείσιμο
Ο Γιώργος Κόρομι μίλησε και για την προσωπική του ζωή: «Με την κοπέλα μου είμαστε πιο καλά από ποτέ. Γνωριστήκαμε στο μαγαζί μου, είναι από τον Καναδά. Η κοπέλα μου είναι νοοτροπίας εξωτερικού και δεν κάνει ζήλιες».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Stan επιμένει πως έβγαλε από τη φλεγόμενη Ferrari τη σύζυγο του Μονογυιού

Γκάγκα: Έχουν κλειστεί 10.473 ραντεβού εμβολιασμού παιδιών στο Παίδων Πεντέλης

Survivor: Το άδοξο τέλος της σχέσης Κατσαούνη-Μυριέλλας και η διπλή νίκη των Διάσημων - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης