Η Σάρα Πόλσον έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφό της, Χόλαντ Τέιλορ

Η Σάρα Πόλσον έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφό της, Χόλαντ Τέιλορ

Με αφορμή τα γενέθλια της αγαπημένης της, η Σάρα Πόλσον εκφράζει για ακόμη μια φορά τον έρωτά της προς την 79χρονη ηθοποιό

sara-paulson
Η Σάρα Πόλσον δεν έκρυψε ποτέ τα αισθήματά της για τη σύντροφό της Χόλαντ Τέιλορ, που είναι επίσης ηθοποιός κι αυτή τη φορά, αποφάσισε να το κάνει με αφορμή τα 79α γενέθλιά της.

Η 47χρονη σταρ του American Horror Story και του Ratched, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, μια φωτογραφία της αγαπημένης της, την οποία συνόδεψε με την εξής λεζάντα: «Αγάπη της ζωής μου. Η μία. Η μοναδική. Η 14η Ιανουαρίου είναι η αγαπημένη μου ημέρα του χρόνου - μια μέρα για να σε γιορτάσω ασύστολα @hollandvtaylor. Είμαι η πιο τυχερή από όλους. Χρόνια πολλά μαγική ποιήτρια, αγάπη μου».



Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2015 και η σχέση τους στην αρχή, έγινε θέμα συζήτησης των ταμπλόιντ, καθώς ήταν η πρώτη φορά που η Τέιλορ είχε ανοιχτά σχέση με γυναίκα.

Σε μια συνέντευξη στο podcast του "The Advocate", είχε πει πως η σχέση της με τη Πόλσον έγινε γνωστή, επειδή είναι μια τεράστια σταρ και εκείνη, ήταν ήδη κάπως γνωστή: «Έγινε μεγάλο θέμα κι έτσι δεν επρόκειτο να το διαψεύσω. Νομίζω ότι ήμουν περίπου 29 ή 30 ετών όταν έκανα την πρώτη μου σχέση με μια γυναίκα, αλλά δεν μίλησα για αυτό. Δεν θα μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή σε μια συνέντευξη ούτως ή άλλως».

Η Πόλσον, έχει επίσης μιλήσει στο παρελθόν για τα «σκληρά» σχόλια που έκαναν ορισμένοι σχετικά με τη διαφορά  ηλικίας μεταξύ των δύο γυναικών, αφού έχουν 31 χρόνια διαφορά. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατέκριναν την επιλογή της να διαλέξει μια σύντροφο αρκετά μεγαλύτερη σε ηλικία, η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα όμως ηθοποιός, δεν διστάζει σε κάθε ευκαιρία να υποστηρίξει την επιλογή της.




Ειδήσεις σήμερα

Αυτός είναι το «τέρας» της Αργυρούπολης που ξυλοκόπησε την σύντροφο του

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Το τηλεφώνημα που οδήγησε στη σύλληψη του επιχειρηματία

Καιρός: Έρχονται δύο ψυχρές εισβολές τη νέα εβδομάδα - «Ντύνεται» στα λευκά η χώρα, χιόνια και στα ορεινά της Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης