Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Το τηλεφώνημα που οδήγησε στη σύλληψη του επιχειρηματία

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Το τηλεφώνημα που οδήγησε στη σύλληψη του επιχειρηματία

Τι οδήγησε την Αστυνομία στη σύλληψή του, μετά την καταγγελία της 24χρονης - Ποιοι άλλοι εμπλέκονται στην υπόθεση και ο ρόλος που φέρεται να έπαιξε ο νυν σύντροφός της – Τι αναφέρεται στην ιατροδικαστική

viasmos_thess_silipsi_xr
Μπορεί η 24χρονη στη Θεσσαλονίκη, όταν προσήλθε στο Τ.Α. Λευκού Πύργου για να καταθέσει μήνυση για βιασμό, να μην θυμόταν τα ονόματα των φερόμενων δραστών, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ένας απ’ αυτούς είχε κάνει το «λάθος» να την καλέσει στο κινητό της τηλέφωνο. Η νεαρή γυναίκα έδωσε τον αριθμό στους αστυνομικούς και εκείνοι προχώρησαν στην σύλληψη του επιχειρηματία, ο οποίος αφού κατέθεσε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος δεύτερου ατόμου που φέρεται να είχε μισθώσει τη σουίτα.

Σύγχυση, ωστόσο, επικρατεί σχετικά με την ταυτότητα των ατόμων που βρέθηκαν στη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος διαψεύδει ότι είναι ανάμεσα στα άτομα που φέρονται να βίασαν την 24χρονη, δηλώνοντας ότι θα προσκομίσει τα αποδεικτικά στοιχεία για το ταξίδι του και την παρουσία του στο Ντουμπάι την ίδια ημερομηνία που σημειώθηκε το αποτρόπαιο συμβάν.

Προκύπτει ότι εμπλοκή στην υπόθεση  με την  24χρονη είχε ο επιχειρηματίας που συνελήφθη, ένα ακόμη πρόσωπο από το συγγενικό του περιβάλλον, καθώς και ο μετρ του Achilleion, με τον οποίο η επιχείρηση εστίασης, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση, διέκοψε αμέσως την συνεργασία τους. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διεύθυνση του καταστήματος, «Με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό, έχει ήδη διακοπεί η συνεργασία μας. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την θλίψη μας για τέτοιου είδους περιστατικά και για τα οποία θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη».

Θυμίζουμε ότι ο υπάλληλος του Achilleion, Μάνος Παπαδόπουλος, είχε δημοσιοποιήσει στον λογαριασμό του στο Instagram, κείμενο με το οποίο ζητούσε συγνώμη από την 24χρονη την οποία «παρέσυρε σε ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης μας, όμως η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά την διάρκειά της με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτυ».

Λίγες ώρες μετά το ίδιο πρόσωπο επανήλθε και με μια νέα ανάρτηση υποστήριξε ότι η προηγούμενη δεν έγινε από τον ίδιο, αλλά από πρόσωπο το οποίο έχει ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή και  παράνομη βία.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον νυν σύντροφο της 24χρονης, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε από την ίδια τι είχε συμβεί, ανάγκασε τον μετρ του Achilleion να «ομολογήσει» ότι εκείνος είναι ο κύριος υπεύθυνος για ό,τι συνέβη την  Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην σουίτα του ξενοδοχείου. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται κι άλλα άτομα, τα οποία ανέβηκαν στην σουίτα, ενώ η κοπέλα  ήταν ημιλιπόθυμη και δεν μπορούσε  να αντισταθεί, ούτε και να συγκρατήσει πρόσωπα και ονόματα, όπως είπε στον αστυνομικό που της πήρε κατάθεση.

Κλείσιμο
Screenshot_20220116_163556


Αν και το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης δεν έχει ολοκληρωθεί, τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι δεν έχει ασκηθεί βία εναντίον της (δεν εντοπίστηκαν μώλωπες) από την πλευρά των φερόμενων βιαστών.


Ειδήσεις σήμερα

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

Η Τουρκία να σεβαστεί επιτέλους τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας σε Ίμβρο, Τένεδο και Κωνσταντινούπολη, λέει ο Δένδιας

Υπόθεση απαγωγής μεταξύ Ρομά στη Θεσσαλονίκη, άρπαξαν 28χρονο και ζητούσαν 40.000 ευρώ λύτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης