H διάσημη inlfuencer στον απόηχο της τραγωδίας το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ φειδωλή και μετρημένη σε αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με τον πολυτελή βίο που ζει.
Χθες η Κάιλι Τζένερ μέσα από το Instagram της ανέβασε φωτογραφικό υλικό από το baby shower που έκανε για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.
Η Κάιλι μοιράστηκε στιγμιότυπα από μια «μυστική» εκδήλωση στην οποία κυριάρχησε το ροζ χρώμα. Το ευτυχές γεγονός εικάζεται πως έγινε μέσα στον Δεκέμβριο και πιστεύεται πως η σύντροφος του Τράβις Σκοτ έχει γεννήσει ήδη την κόρη τους.
Το ροζ χρώμα ήταν βασικό χρώμα που κυριάρχησε καθώς και τα κεντήματα που έκαναν οι καλεσμένοι.
Η δισεκατομμυριούχος δεν παρέλειψε να δείξει και τα δώρα που έλαβε όπως ένα καροτσάκι Dior αξίας 4,9 χιλιάδων δολαρίων αλλά και τη μικρή βαλίτσα του ίδιου οίκου αξίας 3,9 χιλιάδων δολαρίων.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Κάιλι Τζένερ
Κλείσιμο
Το ζευγάρι τον περασμένο Σεπτέμβιο είχε κάνει γνωστό ότι περίμεναν ένα αδερφάκι για την τρίχρονη κόρη Stormi.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.