Η Ελεονώρα Μελέτη διατηρεί μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό που την ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να διστάζει να μοιράζεται συχνά τους προβληματισμούς, τις εμπειρίες και την καθημερινότητά της.
Αυτή τη φορά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για ένα προσωπικό της θέμα, που αφορά την κατάψυξη ωαρίων, μια διαδικασία στην οποία είχε υποβληθεί στο παρελθόν.
Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στο Instagram, το ακόλουθο κείμενο :
«Από εχθές ,έχετε στείλει δεκάδες φίλες, μήνυμα, ζητώντας να σας πω για την συντήρηση ωαρίων. Δεν θα μακρηγορήσω. Η διαδικασία είναι τυπικά κ ιατρικά απλή κ νομίζω ο γιατρός σας είναι ο πλέον κατάλληλος να σας ενημερώσει για το τι πρέπει να κάνετε. Θα ήθελα ωστόσο να εστιάσω σε κάτι πιο περίπλοκο κ δύσκολο, στην όλη διαδικασία , που είναι η ψυχολογία της γυναίκας που καλείται να το κάνει: Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να νιώθει ότι την κατατρέχει ο χρόνος. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να της θυμίζουν ότι μεγαλώνει. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κρίνεται επειδή έφτασε στα 38 κ δεν έχει κάνει παιδί. Δεν έκανε γιατί επέλεξε να δώσει προτεραιότητα στη δουλειά της, γιατί αυτό ήθελε.
Δεν έκανε γιατί χώρισε από μία σχέση ετών, στην οποία είχε επενδύσει, κ δεν είχε την κατάληξη που επιθυμούσε. Δεν έκανε γιατί δεν έχει βρει ακόμα τον σύντροφο της. Δεν έκανε γιατί αρρώστησε και πρέπει να το καθυστερήσει. Δεν έκανε γιατί δεν τα έχει καταφέρει ακόμα. Δεν έκανε γιατί δεν είναι σίγουρη ακόμα αν θέλει να κάνει κ ποτέ. Οποίος κ αν είναι ο λόγος, φέρει πάνω του κ πίσω του έντονη κριτική. Η γυναίκα που καλείται να αποφασίσει αν θα κάνει συντήρηση ωαρίων έχει να διαχειριστεί μέσα της πολλά. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι δικαστές των πάντων, ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα με την επί παντός επιστητού κριτική μας. Ας είμαστε υποστηρικτικοί κ πιο επιφυλακτικοί στο πως θα μιλήσουμε για εκείνες χωρίς να είμαστε εκείνες. Αν δεν σε αφορά το θέμα, αν αναρωτιέσαι τι θέλουν όλες αυτές της τηλεόρασης κ βγαίνουν κ λένε τι κάνουν με τα αυγά τους, μη σχολιάσεις. Άστο. Προσπέρνα. Γιατί γύρω σου υπάρχουν πολλές που θα βοηθηθούν από τέτοιες αναρτήσεις. Υπάρχουν πολλές που δεν είχαν την τύχη να τα κάνουν όλα τέλεια όπως εσύ κ έχουν ανάγκη να ηρεμήσουν λιγάκι τη ψυχή τους…Με αγάπη. *στο «γυναίκα ψάχνει» υπάρχει κεφάλαιο αφιερωμένο στην συντήρηση ωαρίων. Αναλυτικά σε 15 σελίδες όλα όσα βίωσα κατά τη διαδικασία. Για οποία πιστεύει Ότι θα τη βοηθήσει».
Tις προάλλες και η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως θα κάνει κατάψυξη ωαρίων. Η παρουσιάστρια είχε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Ανθή Σαλαγκούδη η οποία θα μιλούσε για το γεγονός ότι είχε κάνει τη διαδικασία και τότε αποκάλυψε πως το ίδιο σκοπεύει να κάνει και εκείνη και μάλιστα πολύ σύντομα.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.