Netflix: Το "Inventing Anna" βασίζεται στην απίστευτη ιστορία της Άννα Σόροκιν

Netflix: Το "Inventing Anna" βασίζεται στην απίστευτη ιστορία της Άννα Σόροκιν

Η μίνι σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 11 Φεβρουαρίου

INVENTING_ANNA
To Νetflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της επερχόμενης μίνι σειράς “Inventing Anna”, που βασίζεται σε μια ενδιαφέρουσα πραγματική ιστορία που είχε προκαλέσει σάλο πριν μερικά χρόνια.

H 29χρονη Ρωσίδα Άννα Σόροκιν, μετακόμισε το 2013 στη Νέα Υόρκη και έφτιαξε μια ψεύτικη ταυτότητα με το όνομα Άννα Ντέλβι. Η κοπέλα προσποιήθηκε ότι ήταν μια πλούσια κληρονόμος από γνωστή οικογένεια της Γερμανίας και σύντομα κατάφερε να εξαπατήσει τους πάντες.

Δημιουργώντας την «τέλεια εικόνα» στα social media και δημοσιεύοντας συνεχώς φωτογραφίες από εξωτικά μέρη, πάρτι και ακριβά προϊόντα, κατάφερε όχι μόνο να αποκτήσει εύπορους φίλους αλλά και να τους ξεγελάσει, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Η δικαιολογία απλή: Η Άννα Ντέλβι ήταν τόσο «σπουδαία» και τόσο «πλούσια» που δεν… καταδεχόταν να πληρώσει τα δείπνα της, τις διαμονές σε πολυτελή ξενοδοχεία και όλα όσα απολάμβανε με την ψεύτικη ταυτότητά της.

Inventing Anna | Official Trailer | Netflix


Όλα τα «ωραία» όμως έχουν ένα τέλος, κι έτσι η Ντέλβι το 2019 καταδικάστηκε για πολλαπλές κατηγορίες. Τελικά η Γερμανο-Ρωσίδα απατεώνας αποφυλακίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ με το που βγήκε από τη φυλακή, το πρώτο πράγμα που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, ήταν μια φωοτογραφία με μαύρα γυαλιά και λεζάντα "Η φυλακή είναι τόσο εξουθενωτική που δεν φαντάζεστε".



Η νέα σειρά "Inventing Anna" θα ακολουθεί μια δημοσιογράφο (Chlumsky) που ερευνά την υπόθεση της Ντέλβι (Garner) και θα αντλεί στοιχεία από άρθρο του New York Magazine της παραγωγού Jessica Pressler. Tην Ντέλβι την υποδύεται η ηθοποιός Τζούλια Γκάρνερ (Ozark, Dirty John, The Americans).

Κλείσιμο
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το Insider, η Άννα Σόροκιν έλαβε 320.000 δολάρια από το Netflix για να παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή της σειράς, τα οποία ξόδεψε σε έξοδα δικηγόρων, πρόστιμα και αποζημιώσεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο με Ferrari: Νέο βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο

Θρήνος στη Φθιώτιδα: Νεκρός 14χρονος από κορωνοϊό

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ο Τζώρτζης οδηγούσε σε τροχαίο που σκοτώθηκε φίλος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης