Σταύρος Νικολαΐδης: «Με θυμάμαι 14 χρονών στο πάτωμα, να ουρλιάζω στους γονείς μου για να μη μαλώνουν»

Σταύρος Νικολαΐδης: «Με θυμάμαι 14 χρονών στο πάτωμα, να ουρλιάζω στους γονείς μου για να μη μαλώνουν»

Ο ηθοποιός μίλησε για την προβληματική -όπως την χαρακτήρισε- οικογένεια που μεγάλωσε και τη φιλία του με τη Μυριέλλα Κουρεντή

νικολαιδης
Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε για την καριέρα του, τους γονείς του και εξήγησε πως η οικογένεια που μεγάλωσε ήταν «προβληματική».

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και εξήγησε πως από πολύ μικρή ηλικία, η μόνη του έγνοια ήταν να φτιάξει την οικογένεια που δεν κατάφερε να έχει. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν εστίασε ποτέ στην καριέρα του, αλλά στην προσωπική του ζωή.

«Δεν είχα ούτε το μυαλό τότε, αλλά ούτε και την ωριμότητα να χρησιμοποιήσω την επιτυχία, που έκαναν τα "Εγκλήματα". Είχα το μυαλό μου αλλού, όχι στο να χτίσω την καριέρα μου. Είχα το μυαλό μου περισσότερο στην προσωπική μου ζωή. Επειδή μεγάλωσα σε μια προβληματική οικογένεια, θεωρούσα πως ήθελα να φτιάξω από μικρός μία οικογένεια σαν αυτή που δεν έζησα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch5bivua4ugh-st)


Κλείσιμο
Στη συνέχεια, περιέγραψε ένα περιστατικό που έζησε μέσα στο πατρικό του σπίτι. «Οι γονείς μου είναι δύο άνθρωποι που δε θα έπρεπε ποτέ να είναι μαζί. Είμαστε τρία αδέρφια που ζήσαμε πολύ έντονους καβγάδες στο σπίτι. Ευτυχώς αυτό μας ένωσε αντί να μας χωρίσει. Θυμάμαι στα 14 μου να έχω πέσει στο πάτωμα και να χτυπιέμαι και να ουρλιάζω να σταματήσουν», περιγράφει ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Σταύρος Νικολαΐδης αναφέρθηκε στη φίλη και συνάδελφό του, Μυριέλλα Κουρεντή και τη συμμετοχή της στο Survivor. «Η Μυριέλλα είναι δυναμική υπέρ του δέοντος. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε θέματα. Πότε πρόλαβε να την ερωτευτεί ο Κατσαούνης σε δύο εβδομάδες; Κάποια πράγματα είναι σκηνοθετημένα, γίνονται επίτηδες», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Αναβλήθηκε η δίκη του 18χρονου που κατηγορείται ότι βίασε τον 13χρονο αδελφό του στη Ρόδο

Δείτε τα νέα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων λόγω Covid

Πόσο αξιόπιστα είναι τα self και τα rapid test για τον κορωνοϊό;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης