Ο Τζος Ντουχάμελ αρραβωνιάστηκε και έλαβε συγχαρητήρια από την πρώην του, Φέργκι

Ο Τζος Ντουχάμελ αρραβωνιάστηκε και έλαβε συγχαρητήρια από την πρώην του, Φέργκι

Ο ηθοποιός μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα στο Instagram

Josh_Duhamel_
Ο 49χρονος σταρ των Transformers, Τζος Ντουχάμελ, που είναι ζευγάρι με την παρουσιάστρια και μοντέλο Όντρα Μαρί από το 2019, ανακοίνωσε στο Instagram τον αρραβώνα τους, με μια φωτογραφία του ζευγαριού να ποζάρει δίπλα στην παραλία.

«Είναι μέσα!! Βρήκε ένα μήνυμα σε ένα μπουκάλι που ξεβράστηκε στη στεριά και είπε ΝΑΙ!! @audramari", έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα, ενώ κρατούσε ένα χειρόγραφο γράμμα που έγραφε: «Audra Diane Mari θα με παντρευτείς;».



Η τραγουδίστρια Φέργκι, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Ντουχάμελ από το 2009 έως το 2019 κι έχουν μαζί ένα παιδί, έσπευσε να ευχηθεί, γράφοντας: «Συγχαρητήρια!!!💚💚💚💚💚💚».

Τον Δεκέμβριο του 2019, μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι ο Ντουχάμελ ήταν «πραγματικά χαρούμενος» με την πρώην Μις Κόσμος της Αμερικής και έμοιαζαν πολύ χαρούμενοι. 

Η Φέργκι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στα τέλη Μαΐου 2019, σχεδόν δύο χρόνια αφότου αυτή και ο Ντουχάμελ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους σε κοινή δήλωση:

«Με απόλυτη αγάπη και σεβασμό αποφασίσαμε να χωρίσουμε ως ζευγάρι νωρίτερα φέτος», είπαν. «Για να δώσουμε στην οικογένειά μας την καλύτερη ευκαιρία να προσαρμοστεί, θέλαμε να διατηρήσουμε αυτό το ζήτημα ιδιωτικό, πριν το μοιραστούμε με το κοινό. Είμαστε και θα είμαστε πάντα ενωμένοι στην υποστήριξη ο ένας στον άλλον και την οικογένειά μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Σαρώνει την Βόρεια Εύβοια -Έκλεισε η εθνική οδός Χαλκίδας - Αιδηψού

Σβήνουν και τους φόρους του 2022 τα «voucher» των πάγιων δαπανών

Επιβάτης εισέβαλε στο πιλοτήριο αεροσκάφους της American Airlines στην Ονδούρα και προκάλεσε ζημιά στα χειριστήρια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης