Άρης Μακρής: «Όταν ήμουν στο συγκρότημα, κάθε μέρα ερχόταν κόσμος έξω από το σπίτι μου, ήταν ακραίο»

Άρης Μακρής: «Όταν ήμουν στο συγκρότημα, κάθε μέρα ερχόταν κόσμος έξω από το σπίτι μου, ήταν ακραίο»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που του έχουν τύχει από fans και αποκάλυψε το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ

arhs_makrhs
Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του και το «ξεκαθάρισμα» για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη, ο Άρης Μακρής παραχώρησε μία συνέντευξη και ήταν ιδιαίτερα... αποκαλυπτικός.

Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, τις αμήχανες στιγμές με θαυμάστριες και αποκάλυψε το ποιο περίεργο μέρος, όπου έχει κάνει σεξ.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην καριέρα του και δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν. «Έχω περάσει αρκετές φορές δύσκολα σε σχέση με τα οικονομικά μου, όμως ποτέ δεν είχα θέμα να ζω με λιγότερα, να φάω μια μέρα μόνο ψωμί και τυρί. Είμαι άνθρωπος που δεν αγχώνομαι ποτέ, χαλαρός, οπότε ό,τι παρουσιάζεται, το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch2mfbgoxz4p-st)
Κλείσιμο


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που του έχουν τύχει από φανς. Όπως εξήγησε, ήταν ακόμα συχνότερες, όταν άνηκε ακόμα στο συγκρότημα Boys and Noise.

«Όταν ήμουν στο συγκρότημα, κάθε μέρα υπήρχε κόσμος έξω από το σπίτι μου. Σε μία συναυλία, μία θαυμάστρια με είχε τραβήξει και μου είχε κατεβάσει το παντελόνι. Είχε φανεί όλο το μποξεράκι μου», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Τέλος, δε δίστασε να αποκαλύψει ποιο ήταν το πιο τρελό πράγμα που είχε κάνει για κάποια σχέση του, αλλά και το πιο περίεργο μέρος που είχε συνευρεθεί ερωτικά.

«Ήμουν διακοπές με τους φίλους μου και είχα μία σχέση και τότε ήταν κι εκείνη για διακοπές. Είχα φύγει από εκεί που ήμουν για να πάω να τη βρω στο άλλο νησί και να της δώσω ένα φιλί», είπε και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το πιο περίεργο μέρος που έχω κάνει σεξ ήταν το κατάστρωμα ενός πλοίου».





Ειδήσεις σήμερα:

Πήγε τον γιο της να εξεταστεί για κορωνοϊό... κλειδωμένο στο πορτ-μπαγκάζ

Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κολώνα στην Ηλιούπολη – Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Συνεδριάζουν την Τετάρτη οι ειδικοί: Βήμα - βήμα η άρση των μέτρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης