Μαρία Κανελλοπούλου: «Δεν έλαβα ποτέ πενταψήφια ποσά, όπως κάποιοι άλλοι, έχω μείνει και απλήρωτη»

Μαρία Κανελλοπούλου: «Δεν έλαβα ποτέ πενταψήφια ποσά, όπως κάποιοι άλλοι, έχω μείνει και απλήρωτη»

Οι αμοιβές στις «χρυσές εποχές» της τηλεόρασης, οι προτάσεις γάμου που απέρριψε και τα παιδιά που δεν ήρθαν ποτέ

κανελλοπουλου
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κανελλοπούλου και αναφέρθηκε στην καριέρα της στο θέατρο, τις άσχημες συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και τις «χρυσές εποχές» της τηλεόρασης.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και πριν αναφερθεί στην επαγγελματική της ζωή, ανοίχτηκε σχετικά με τα προσωπικά της και τη μοναχική πορεία που έχει επιλέξει.

Με αφορμή το ρόλο της γιαγιάς στην παράσταση, που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Τζεμ», η Μαρία Κανελλοπούλου δήλωσε: «Εγώ δεν είχα την ευτυχία να έχω δικά μου παιδιά ή εγγόνια, αλλά έχω ανίψια που κατά κάποιον τρόπο με έχουν κάνει γιαγιά».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν έπαιρνα ποτέ μεγάλες αποφάσεις στη ζωή μου, δεν σκέφτηκα ποτέ να παντρευτώ ή να κάνω οικογένεια, σε αντίθεση με τις συμμαθήτριές μου. Και τους φαινόταν περίεργο, γιατί ήμουν πάντα εκείνη που σταματούσε στο δρόμο, όταν έβλεπε ένα μωρό, για να το αγκαλιάσω. Η ζωή γράφει το δικό της βιβλίο για τον καθένα».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch2obtugfzo1-st)


Όπως ανέφερε αργότερα, αν και είχε δεχτεί δύο προτάσεις γάμου, δεν έφτασε τελικά, στα σκαλιά της εκκλησίας. «Δεν ερωτεύτηκα ιδανικούς τύπους. Είχα δεχτεί δύο φορές πρόταση γάμου, αλλά δεν ήταν της στιγμής, νόμιζα ότι είχα χρόνο, όταν είσαι νέος, αυτό νομίζεις, ότι έχεις χρόνο, όμως δεν έχεις πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τους συναδέλφους της, οι οποίοι εγκατέλειψαν την υποκριτική για να λάβουν μέρος σε κάποιο ριάλιτι, η Μαρία Κανελλοπούλου σχολίασε: «Το βρίσκω τρελό, δεν είναι στη δική μου λογική. Δεν έφυγα ποτέ από δουλειά, ακόμα και όταν δεν περνούσα πολύ καλά».

Όσο για τις κακές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει στο χώρο, η Μαρία Κανελλοπούλου δήλωσε: «Έχω εισπράξει κακές συμπεριφορές. Έχει τύχει να με έχουν αδικήσει, να πιεστώ και να ανοίξει η μύτη μου μέσα στο ταξί. Κάποιοι έχουν κάνει τέρατα, μπροστά σε αυτά που έχουν ακουστεί. Ο φίλος μου, ο Γιώργος Κιμούλης, είναι ο πρώτος που κατηγορήθηκε. Αν μπορούσε να μιλήσει κάποιος για συμπεριφορές βίας από ανθρώπους που είχαν την ευθύνη μίας δουλειάς, θα έγραφε βιβλίο».

Τέλος, για τις αμοιβές που λάμβαναν οι ηθοποιοί στις χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόασης, η Μαρία Κανελλοπούλου ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν βρέθηκε ανάμεσα στα ονόματα, που αμοίβονταν με πενταψήφια νούμερα.  «Δεν πήρα τα πενταψήφια ποσά που έπαιρναν κάποιοι, έχω πάρει ποσό τετραψήφιο. Έχω μείνει όμως, και μία φορά απλήρωτη», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Πήγε τον γιο της να εξεταστεί για κορωνοϊό... κλειδωμένο στο πορτ-μπαγκάζ

Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κολώνα στην Ηλιούπολη – Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Συνεδριάζουν την Τετάρτη οι ειδικοί: Βήμα - βήμα η άρση των μέτρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης