Η Ντούα Λίπα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Καραϊβική και επιδεικνύει τις καμπύλες της

Η Ντούα Λίπα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Καραϊβική και επιδεικνύει τις καμπύλες της

Παρόλο που φημολογείται ότι η Αγγλίδα pop star χώρισε πρόσφατα από τον Ανουάρ Χαντίντ, η διάθεσή της βρίσκεται στα ύψη

dua1
Τουλάχιστον εδώ και δύο εβδομάδες, η Ντούα Λίπα βρίσκεται στο παραμυθένιο νησί της Καραϊβικής, Άγιος Βαρθολομαίος (St. Barts), χαλαρώνοντας κάτω από τον καυτό ήλιο και φυσικά μαγνητίζοντας τα βλέμματα με την άψογη σιλουέτα της. Αν και φημολογείται ότι έχει χωρίσει από τον Ανουάρ Χαντίντ, φαίνεται ότι έχει ανεβασμένη διάθεση και όρεξη για ζωή.

Ταυτόχρονα, δεν παραλείπει να ενημερώνει τους θαυμαστές της για το πώς κυλόυν οι καλοκαιρινές της διακοπές, δημοσιεύοντας καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

dua_5


dua


Κλείσιμο
Την Παρασκευή 7/1, λοιπόν, η 26χρονη τραγουδίστρια εκτόξευσε, για μία ακόμα φορά τη θερμοκρασία, καθώς ανέβασε μία σειρά σέξι στιγμιότυπων. Ποζάρει με το μικροσκοπικό, φούξια μπικίνι της και μία ασορτί μίνι φούστα. Ξαπλωμένη στο γρασίδι, η διάσημη καλλιτέχνιδα κάνει νάζια στο φωτογραφικό φακό, αναδεικνύοντας τις ωραίες καμπύλες της και τα καλλίγραμμα πόδια της. Ιδιαίτερο είναι και το χρώμα των μαλλιών της, με τις ξανθιές ανταύγειες να φωτίζουν το όμορφο, φρέσκο πρόσωπό της. Στη λεζάντα σημειώνει: «Λάμψη 🐇🌪💕».



Η pop star έφτασε στον Άγιο Βαρθολομαίο, αφού η ίδια και ο φίλος της, Ανουάρ Χαντίντ, φέρεται να αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους, μετά από δύο χρόνια.

dua_3


dua2


Η Ντούα Λίπα και ο 22χρονος Ανουάρ Χαντίντ «ανακαλύπτουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή» και «περνούν χρόνο χωριστά» δήλωσε ένα πρόσωπο από το οικείο τους περιβάλλον στο «People».

Την περασμένη εβδομάδα, η «The Sun» ανέφερε ότι χώρισαν, καθώς η σχέση τους περνούσε «κρίση». Δεν είχαν φωτογραφηθεί μαζί εδώ και έξι μήνες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καθώς η Ντούα Λίπα βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στο Λονδίνο και το Λος Άντζελες, ενώ ο Ανουάρ Χαντίντ στη Νέα Υόρκη με τον σκύλο τους, Ντέξτερ. «Τον Δεκέμβριο, το ζευγάρι σκέφτηκε να τελειώσει τη σχέση του, καθώς ταξίδευαν συχνά και οι δύο, με αποτέλεσμα να είναι χώρια για πολλές ημέρες. Αυτό αποδείχθηκε δύσκολο για εκείνους» σημειωνόταν στο άρθρο της «Τhe Sun». «Η σχέση τους περνάει κρίση και μάλλον είναι έτοιμοι να χωρίσουν» υποστήριξε μία πηγή.

Η Ντούα Λίπα και ο Ανουάρ Χαντίντ:

αντουαρ


Σύμφωνα με την «Daily Mail», τον Μάιο του 2021, η πανέμορφη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι εκείνη και ο 22χρονος τραγουδιστής πρωτογνωρίστηκαν σε ένα πάρτι, συγκεκριμένα σε ένα μπάρμπεκιου. Οι φήμες που τους ήθελαν σε σχέση άρχισαν τον Ιούνιο του 2019. Τον Σεπτέμβριο του 2019, παρακολούθησαν μαζί την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, το 2020, κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω της πανδημία Cοvid-19, οι δύο τραγουδιστές έμειναν μαζί για κάποιο διάστημα σε ένα Airbnb, στο Λονδίνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ύποπτος για δολοφονία συνελήφθη μετά από… 30 χρόνια - Ανεξιχνίαστα εγκλήματα που συγκλόνισαν τον κόσμο

Γαϊτάνης: Κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ η Ελλάδα στα κρούσματα ηλικιών 0-15 ετών

Ξεκίνησε η απευθείας καταχώριση των ληξιαρχικών πράξεων στο Μητρώο Πολιτών από τα προξενεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης