Ντούα Λίπα: Μαγιό και μπότες... έτσι ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα - Δείτε φωτογραφίες

Ντούα Λίπα: Μαγιό και μπότες... έτσι ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα - Δείτε φωτογραφίες

Η 26χρονη pop star προσέλκυσε τα βλέμματα των χρηστών του Instagram, αναδεικνύοντας τις ωραίες καμπύλες της

dua-lipa3
Απόδραση στο Soho Farmhouse της κομητείας Oxfordshire της Αγγλίας έκανε η Dua Lipa μαζί με τις φίλες της και ανάρτησε φωτογραφίες στα social media.



«Φωτιά» στον κόσμο του Instagram έβαλε τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου η 26χρονη καλλιτέχνιδα, καθώς δημοσίευσε τρεις εντυπωσιακές φωτογραφίες της με μπικίνι. Φορώντας μόνο ένα λευκό, μικροσκοπικό μπικίνι και χειμωνιάτικες, άσπρες μπότες με γούνα και κόκκινα κορδόνια, ποζάρει έξω από το σπίτι που έμεινε στο Soho Farmhouse και προκαλεί με την άψογη σιλουέτα της.

dualipa_magio

Κλείσιμο
dualipa

dualipamagiooo


Σε ένα άλλο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Αγγλίδα σταρ, βλέπουμε εκείνη και μία από τις φίλες της να αγκαλιάζονται, ενώ έχουν απλώσει στο πρόσωπό τους μάσκες περιποίησης και φορούν πιτζάμες.

agalia


Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, η όμορφη ερμηνεύτρια ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία και ένα βίντεο από τις στιγμές που χαλάρωνε μαζί με τις φίλες της, κάνοντας υδρομασάζ με ζεστό νερό. Μάλιστα, το υδρομασάζ βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο και όχι μέσα στα διαμερίσματα του Soho Farmhouse. Η Dua Lipa φοράει το μαγιό της και ποζάρει με νάζι και σεξαπίλ στο φακό,  με τις καμπύλες της να «φουντώνουν» τη φαντασία των ανδρών. 

υδρτομασαζ


Εδώ βλέπουμε τις τέσσερις νέες και όμορφες φίλες να ποζάρουν μπροστά σε έναν μεγάλο καθρέφτη μπάνιου. Η Dua και η Sarah Lysander φορούν μάσκες περιποίησης προσώπου, η Rosie Viva και η Ella Jenkin αφαιρούν το μακιγιάζ τους.

μπανιο

Ακόμη, η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την κουζίνα, όπου την βλέπουμε να ετοιμάζει πρωινό και συγκεκριμένα ομελέτα με τις φίλες της.



Αν και η ομίχλη ήταν έντονη, η Dua Lipa και η παρέα της έκαναν βόλτα στο δάσος. Σε μία φωτογραφία εμφανίζονται να χαιδεύουν ένα άλογο με καφέ και λευκό τρίχωμα.

Επιπροσθέτως, η Dua Lipa ανάρτησε τέσσερις φωτογραφίες, όπου είναι όρθια πάνω σε μία λευκή καρέκλα. Γύρω της απλώνεται το δάσος, ενώ υπάρχει έντονη ομίχλη. Η γεννημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο pop star φορά ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά, μία μαύρη γραβάτα Prada, ένα κόκκινο σακάκι, το οποίο έχει αφήσει ξεκούμπωτο, ένα απλό τζιν παντελόνι και γούνινες, λευκές μπότες Hello Kitty!

κοκκιμνπο


Νωρίτερα αυτό το μήνα, η διάσημη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ακυρώσει μία συναυλία λόγω λαρυγγίτιδας. Είχε ενημερώσει τους θαυμαστές της μέσω Instagram, εξηγώντας τους γιατί ακυρώθηκε η εκδήλωση. «Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε,  είμαι άρρωστη αυτή τη στιγμή με λαρυγγίτιδα και, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού μου, απαγορεύεται να τραγουδήσω. Ήλπιζα ότι θα αναρρώσω γρηγορότερα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να τραγουδήσω. Είμαι στεναχωρημένη. Ανυπομονούσα τις ημέρες των Χριστουγέννων να τραγουδήσω και να είμαι κοντά στους θαυμαστές μου» είχε γράψει.

Το σίγουρο είναι ότι η Dua Lipa χαίρει πλέον άκρας υγείας και η λαρυγγίτιδα δεν την ταλαιπωρεί πια,  όπως μαρτυρούν τα posts της στο Instagram. Στο Soho Farmhouse πέρασε ανέμελες στιγμές με τις φίλες της, βολτάροντας στο δάσος, κάνοντας περιποίηση προσώπου, χαλαρώνοντας στο υδρομασάζ και φυσικά τραβώντας παιχνιδιάρικες φωτογραφίες και βίντεο για τους περισσότερους από 76 εκατομμύρια followers της.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε το αισθησιακό lap dance που χάρισε Νεοϋορκέζα αστυνομικός στον υπαρχηγό της και... τον έκαψε!

Η επάνοδος των lockdown στην Ευρώπη και τα μέτρα ενόψει Χριστουγέννων λόγω της Όμικρον

Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης