Η Ρίτα Όρα δίνει... χορευτικό σόου με μπικίνι σε παραλία της Αυστραλίας - Δείτε φωτογραφίες

Η Ρίτα Όρα δίνει... χορευτικό σόου με μπικίνι σε παραλία της Αυστραλίας - Δείτε φωτογραφίες

Με το θηλυκό κορμί της και τις άψογες αναλογίες της, η Αγγλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός μαγνητίζει τα βλέμματα των λουόμενων

rita-ora-arthro
Από τις αρχές Δεκεμβρίου, η Ρίτα Όρα ζει άκρως καλοκαιρινές στιγμές σε ονειρεμένες παραλίες της Αυστραλίας, συγκεκριμένα στις εκπληκτικές ακτές της ακτογραμμής του Σίδνεϊ .Φυσικά, δεν είναι μόνη της εκεί. Έχει την συντροφιά του αγαπημένου της, Τάικα Γουαϊτίτι. Με τον γοητευτικό, Νεοζηλανδό, 46χρονο σκηνοθέτη διατηρεί σχέση σχεδόν έναν χρόνο και ο έρωτάς τους φαίνεται πολύ δυνατός.

Σήμερα, Τετάρτη 5/1, η 31χρονη καλλιτέχνιδα δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε δύο από αυτές είναι βρεγμένη, αφού μόλις απόλαυσε μία βουτιά στη θάλασσα. Κάθεται με νάζι πάνω στην πετσέτα της, η οποία είναι απλωμένη στην αμμώδη ακτή, φορώντας ένα πορτοκαλί, σέξι τοπ, ενώ το κάτω μέρος του μαγιό της είναι φούξια και γυαλιστερό. Τα ξανθά μαλλιά της είναι βρεγμένα και χρησιμοποιεί τα γυαλιά ηλίου της ως στέκα. Φυσική και γεμάτη διάθεση για ζωή, ποζάρει και τραβά την προσοχή των διαδικτυακών χρηστών.



φουξια_1

φουξια_3


Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η Ρίτα Όρα ποζάρει με αυτοπεποίθηση μπροστά από μία όμορφη λίμνη, φορώντας ένα σετ σε πορτοκαλί απόχρωση, το οποίο αποτελείται από ένα δαντελένιο πορτοκαλί σουτιέν, ένα κοντό, super girly ζακετάκι και μία αέρινη φούστα. «Προσπαθώ απλώς να κάνω διαλογισμό» σημειώνει στη λεζάντα του post της η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Κλείσιμο
Portokali


Ακόμη, πραγματοποίησε μία ανάρτηση, η οποία αποτελείται από τέσσερις φωτογραφίες της. Σε όλες φαίνεται σαν να χορεύει, ενώ φορά ένα σκουρόχρωμο, πράσινο μπικίνι, το πάνω μέρος του οποίου είναι στράπλες. Ανέμελη και χαμογελαστή, φορά τα γυαλιά ηλίου της και αναδεικνύει τις ωραίες καμπύλες της, τα καλλίγραμμα πόδια της και την επίπεδη κοιλιά της, «βάζοντας φωτιά» στον κόσμο του Instagram. Παραμυθένιο είναι και το φυσικό τοπίο. Καθαρή θάλασσα, καταπράσινο δάσος και αμμώδης παραλία συνθέτουν ένα όμορφο σκηνικό. «Μένω εδώ μέχρι να μαυρίσω λίγο από τον ήλιο 🌞» με αυτά τα λόγια συνοδεύει τις τέσσερις φωτογραφίες της, εκφράζοντας την επιθυμία της να αποκτήσει ηλιοκαμμένη επιδερμίδα. 

παρασινο9_44

πρασινιο_3
πρασινο_1


Η Αγγλίδα σταρ αγαπά πολύ τα κοσμήματα. Ολοκληρώνει πάντα το look της με βραχιόλια, σκουλαρίκια και κολιέ, ακόμα και όταν βρίσκεται σε παραλία. 

πρασινο_2


Ωστόσο, σύμφωνα με άρθρο της «Daily Mail», η Ρίτα Όρα πήγε στο Σίδνεϊ για επαγγελματικούς λόγους. Απλά συνδυάζει διασκέδαση και ηλιοθεραπεία με υποχρεώσεις. Βρίσκεται, λοιπόν, στην Αυστραλία για τα γυρίσματα του «The Voice Australia», όπου έχει τη θέση της κριτή.

Όσο για τον Τάικα Γουαϊτίτι, φημολογείται ότι εργάζεται για αρκετές επερχόμενες ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του «Thor: Love and Thunder», η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο 2022.

H Ρίτα Όρα και ο Τάικα Γουαϊτίτι:
Rita-Ora-and-Taika-Waititi-Make-Their-Romance-Red-Carpet-Official


1629329514449



Ειδήσεις σήμερα:

Δεκάδες τα κρούσματα «Flurona» σε Ισραήλ, Ισπανία, Βραζιλία, Κροατία και ΗΠΑ

Υπόθεση Κορφιάτη: Αποφυλακίστηκε η 27χρονη «τσιλιαδόρος»

Η Omicron σαρώνει τον κόσμο, ανησυχία για τη νέα μετάλλαξη από το Καμερούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης