Ο Γιώργος Σουξέςπαραχώρησε συνέντευξη στην «Super Κατερίνα» κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το γάμο που πρόκειται να κάνει με την σύντροφό του αλλά και για τις Άγριες Μέλισσες και την πτώση που σημείωσε στα νούμερα τηλεθέασης.
«Έχουμε συμφωνήσει, αν τελικά το κάνουμε γιατί μπορεί να μας ματιάσουν, στις 27 Αυγούστου για τον γάμο. Η σύντροφός μου προσέχει πάρα πολύ την διατροφή της, περνώ ένα μαρτύριο. Θέλει να φορέσει νυφικό, έχει χρόνο ακόμα» είπε ο Γιώργος Σουξές.
«Φέτος έπεσαν τα νούμερα. Πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι ξεκινήσαμε αργά, δεν ξέρω γιατί το αποφάσισε το κανάλι. Αυτό κανονίζει τον προγραμματισμό του. Το ένα ήταν αυτό και το άλλο είναι πως είναι δύσκολο το θέμα, έχει ξυλοδαρμούς και βιαιότητες και κάποιοι άνθρωποι, επιστρέφοντας στο σπίτι τους μετά από αυτό που περνούν όλη μέρα στη ζωή τους, σου λένε ότι εγώ θέλω να χαλαρώσω λίγο» συμπλήρωσε ο Γιώργος Σουξές.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.