«Η σύντροφός μου δεν αγάπησε αυτόν που τον χτυπάνε τα φώτα», λέει ο Γιώργος Σουξές

«Η σύντροφός μου δεν αγάπησε αυτόν που τον χτυπάνε τα φώτα», λέει ο Γιώργος Σουξές

Ο ηθοποιός μίλησε για τον επικείμενο γάμο του και τις διαφορές που έχει με την σύντροφό του

soukses_2
Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Σουξές αποκάλυψε ότι έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και σειρά τώρα έχουν οι ετοιμασίες.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο του, καθώς και στην σύντροφό του. Όπως δήλωσε, οι δυο τους έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις για το μυστήριο του γάμου.

«Η σύντροφός μου είναι η μία και μοναδική νομίζω. Εκείνη μου είπε ότι θέλει να είμαστε ζευγάρι, εγώ δεν τόλμησα. Πρέπει να σας πω ότι δεν με έχει δει ποτέ να παίζω ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση, απλά ξέρει τι δουλειά κάνω. Λόγω της δουλειάς της, δεν με έχει δει ποτέ. Δεν είναι δηλαδή ότι ήθελε ή αγάπησε αυτόν που είναι πάνω στη σκηνή και τον χτυπάνε τα φώτα», δήλωσε ο Γιώργος Σουξές.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfmrm2aw5mxt-st)


Στην συνέχεια, εξήγησε ότι είχαν πολύ διαφορετικά πράγματα στο μυαλό τους για το πώς θα οργανώσουν τον γάμο τους. «Έχουμε συμφωνήσει ο γάμος να γίνει στις 27 Αυγούστου. Εγώ είχα διάφορα στο μυαλό μου, τους φίλους μου είχαμε πει πολλά να κάνουμε. Όταν τα είπα στη μέλλουσα σύζυγό μου, μου είπε “άκου να δεις, τα θέματα του γάμου θα τα συζητάς μαζί μου, γιατί με 'μένα θα παντρευτείς και εγώ θέλω τις οικογένειές μας μόνο, δεν θέλω γελοιότητες”», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ανέφερε πως ο γιος του μπορεί να μην έχει γνωρίσει τη μέλλουσα σύζυγό του, όμως έχει κερδίσει την συμπάθειά του, μέσα από όσα έχει ακούσει για εκείνη.




Ειδήσεις σήμερα:

Το φαινόμενο Χρήστος Κυριαζής που γύρισε την πλάτη στο χρήμα και τη δημοσιότητα

Ο Jason Momoa «κομμάτια» σε πάρτι: Πάταγε τα παπούτσια του και έβγαζε σε όλους τη γλώσσα

Τα μηνύματα της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό μετά την πρόκληση της Ολλανδής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης