Γιώργος Σουξές: «Ο γιος μου έμαθε για τον γάμο μου από έναν φίλο του»

Γιώργος Σουξές: «Ο γιος μου έμαθε για τον γάμο μου από έναν φίλο του»

«Δεν προσέγγισα εγώ τη μέλλουσα σύζυγό μου, γιατί πρόλαβε εκείνη να κάνει την πρώτη κίνηση» δηλώνει ο ηθοποιός

GIORGOS
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Σουξές στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σύντροφό του, με την οποία ετοιμάζονται να παντρευτούν.

«Δεν προσέγγισα εγώ τη σύντροφό μου, γιατί πρόλαβε εκείνη να κάνει την πρώτη κίνηση. Είναι Γερμανίδα στην καταγωγή και μπορεί να πιστέψεις σε εισαγωγικά ότι είναι σκληρή. Εγώ, όμως, διέγνωσα πολύ γρήγορα ότι είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος, είναι ανεξάρτητη και αυτό με ταλαιπωρεί λίγο, γιατί εμείς εδώ ως Έλληνες έχουμε μάθει οι άνδρες να οδηγούν λίγο τα πράγματα» υποστήριξε αρχικά ο Γιώργος Σουξές για τη γνωριμία του με τη μέλλουσα σύζυγό του.

Για τις προετοιμασίες του γάμου του σημείωσε: «Η προετοιμάσια του γάμου μας δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο, επειδή εκείνη θέλει να είναι σε κλειστό κύκλο. Εκείνη θα αποφασίσει αν θα είναι σε εκκλησία ή σε δημαρχείο. Θέλω να κάνει ό,τι την ευχαριστεί».

Σχετικά με το πώς ο γιος του έμαθε για τον γάμου του, αποκάλυψε: «Ένας φίλος του γιου μου τον πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησε "ο μπαμπάς σου παντρεύεται;", με εκείνον να απαντάει "δεν ξέρω". Μετά βγήκαμε ένα Σάββατο να φάμε και με ρώτησε. Τον βλέπω θετικό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg9uhdl73gh5-st)

Εν συνεχεία, έκανε λόγο για τα νεανικά του χρόνια, την περίοδο πριν μπει στο χώρο της υποκριτικής.

Ο Γιώργος Σουξές βρέθηκε από τη ΔΕΗ στο θεατρικό σανίδι. «Όταν εργαζόμουν στη ΔΕΗ, βασανιζόμουν ψυχικά. Δεν περνούσα καλά. Μετά ήταν μία διαδρομή, που είχε πολλές δυσκολίες. Σιγά-σιγά συνήθισα τη ζωή του ηθοποιού και τώρα είμαι πανευτυχής».

Από πολύ μικρός ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ήθελα να κάνω μόνο αυτό και τίποτε άλλο» παραδέχτηκε.

«Εργάστηκα ως κλόουν σε παιδικά πάρτι. Το έκανα για βιοποριστικούς λόγους. Πήγαινε πολύ καλά, αλλά αποφάσισα μία μέρα να το σταματήσω, γιατί έχανα το δρόμο προς το θέατρο.

Όταν πρωτοξεκίνησα ως ηθοποιός, κάθε φορά που τελείωνε το πλάνο, ήμουν αόρατος. Ένα αναλώσιμο προϊόν, που δεν με χρειαζόντουσαν πια. Εγώ κατάλαβα ότι για να παραμείνω στη δουλειά, έπρεπε να την μάθω καλά και επικεντρώθηκα εκεί. Έτσι άρχισαν να με εκτιμούν και να με βλέπουν με διαφορετικό μάτι. Οικονομικά, βέβαια, ήμουν πάντα χαμένος» εξομολογηθήκε ο επιτυχημένος καλλιτέχνης.

Τέλος, εκμυστηρεύτηκε πως σε περίπτωση που βρισκόταν σε άθλια οικονομική κατάσταση, θα εγκατέλειπε την υποκριτική. «Δεν είπα ποτέ ότι θα τα παρατήσω. Είχα, όμως, σαν πλάνο ότι αν δεν μπορούσα να ζήσω από αυτή τη δουλειά, θα σταματούσα. Ευτυχώς δεν συνέβη».

Ειδήσεις σήμερα:

Πλεύρης: Ο Γιαννάκος θα κληθεί να καταθέσει στην εισαγγελία για τις δήθεν «κλίνες ΜΕΘ για VIP»

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του και παραδόθηκε στην αστυνομία

Βίντεο-ντοκουμέντο: O δράστης μετά την ομηρία στα ΕΛΤΑ τρέχει να φύγει με το όπλο στο χέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης