Η Ιωάννα Τούνη «αδειάζει» τη Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν θα τα βρούμε ποτέ, βγήκε με τον άνθρωπο που διέρρευσε το ροζ βίντεο»

Η Ιωάννα Τούνη «αδειάζει» τη Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν θα τα βρούμε ποτέ, βγήκε με τον άνθρωπο που διέρρευσε το ροζ βίντεο»

Η γνωστή influencer αποκάλυψε για πρώτη φορά την αιτία που τσακώθηκε με την πρώην κολλητή της

τουνη_ανδριωτου
Αν και στο παρελθόν η Ιωάννα Τούνη και η Βρισιίδα Ανδριώτου ήταν αχώριστες, πλέον και οι δύο έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν τις ενώνει τίποτα.

Ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό πως κάτι έχει συμβεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες, χωρίς όμως κάποια από τις δύο να έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Μία ερώτηση όμως, που έκανε κάποιος ακόλουθος της Ιωάννας Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στάθηκε τελικά, η αιτία να μιλήσει η influencer για πρώτη φορά για τον λόγο που τσακώθηκε με την πρώην συμπαίκτριά της στο My Style Rocks.

«Για όλους τους δημοσιογράφους που με παίρνετε τηλέφωνα να μιλήσω για την πρώτην “κολλητή” και όλους εσάς που με ρωτάτε αν θα τα βρω ξανά μαζί της… ΠΟΤΕ! Και τελευταία φορά που αναφέρομαι με οποιονδήποτε τρόπο στο όνομά της. Παρακαλώ να το σεβαστείτε… Ευχαριστώ. Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν τον άνθρωπο. Τελευταία φορά που μιλάω γι αυτήν. Δεν θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της, γιατί βγήκε μαζί με αυτό τον άνθρωπο που διέρρευσε το revenge porn βίντεο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το story που ανάρτησε η Ιωάννα Τούνη:

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στη Βρισηίδα Ανδριώτου




Ειδήσεις σήμερα

«Ανοιξιάτικη» εβδομάδα με άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα

Εβδομάδα αποτίμησης των ρεβεγιόν: Έσπασε το φράγμα των 4.000 νοσηλευόμενων

Πώς η πανδημία και οι μεταλλάξεις θα επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις το 2022

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης