Ανατροπή, τελικά δεν παντρεύτηκε η Χάλι Μπέρι

Ανατροπή, τελικά δεν παντρεύτηκε η Χάλι Μπέρι

Πως ξεγέλασε τους διαδικτυακούς της φίλους - Τι λέει σε νέα ανάρτηση της

151515

Τελικά... πλάκα έκανε η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Χάλι Μπέρι. Σε νεότερη ανάρτηση της στο instagram ξεκαθαρίζει ότι δεν παντρεύτηκε με τον σύντροφο της, Βαν Χαντ.

«Είπαμε να διασκεδάσουμε λίγο την Πρωτοχρονιά, αλλά τελικά οι άνθρωποι δεν κάνουν swipe αριστέρα όσο πίστευα ότι κάνουν. Ευχαριστούμε για τις ευχές, άγγιξαν τις καρδιές μας. Τώρα είναι Επίσημο! Το ίντερνετ είναι ανίκητο», τονίζει στην νέα ανάρτηση της.



Η γνωστή ηθοποιός, είχε ανεβάσει νωρίτερα σήμερα δύο φωτογραφίες στο πρώτο στιγμιότυπο που ανάρτησε, η Χάλι Μπέρι και ο 50χρονος Αμερικανός τραγουδιστής ποζάρουν μπροστά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο και ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί, ενώ σε ένα δεύτερο στιγμιότυπο κοιτούν χαμογελαστοί το φακό, με την ηθοποιό να έχει στολίσει τα μαλλιά της με μερικά πανέμορφα, εξωτικά λουλούδια. Στην λεζάντα έγραψε «είναι επίσημο», εννοώντας τελικά ότι υποδεχόμαστε το νέο έτος, το 2022.

Ο έρωτας της Χάλι Μπέρι με τον Βαν Χαντ, ξεκίνησε το 2020, ενώ πριν δύο μήνες η ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως σκεφτόταν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Αυτό το βήμα πάντως, για την ώρα, δεν έγινε.

Ειδήσεις σήμερα

Αίθριος ο καιρός και σήμερα, έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

«Δύσκολες εβδομάδες» οι πρώτες του 2022 από το διπλό κύμα της πανδημίας

Πώς η πανδημία και οι μεταλλάξεις θα επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις το 2022

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης