ΤοJust the Two of Us έριξε αυλαία χθες και ο τελικός περιελάμβανε τα πάντα, μουσική, χορό, γέλια, αλλά και... ατυχήματα.
Ο λόγος για τον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος, όπως φαίνεται, ήταν μάλλον «ματιασμένος».
Κατά τη διάρκεια του show κι ενώ ο ηθοποιός έκανε την κριτική του για την εμφάνιση της Ελένης Δήμου και του Μαρίνου Κόνσολου, που ερμήνευσαν τον «Ανθρωπάκο», ξαφνικά έπεσε από την καρέκλα του, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί.
Ο Νίκος Κοκλώνης τότε, βλέποντας τον να πέφτει είπε: «Να, ξανάπεσε! Ο Χριστός. Το μάτι φταίει», υπονοώντας χιουμοριστικά πως ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου που μάτιασε τον κριτή.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3