Sex and the City: Στον «αέρα» το «And Just Like That» μετά το σκάνδαλο με τον Mr Big Κρις Νοθ

Sex and the City: Στον «αέρα» το «And Just Like That» μετά το σκάνδαλο με τον Mr Big Κρις Νοθ

Τέσσερις γυναίκες καταγγέλουν τον ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίηση - Στον πάγο οι συζτητήσεις για τη δεύτερη σεζόν μετά τις αποκαλύψεις

chris_noth_art
Αν και θα περίμενε κανείς μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το reboot του Sex and the City, «And Just Like That», να έχουν ξεκινήσει ήδη προετοιμασίες για μία δεύτερη σεζόν, οι καταγγελίες εναντίον του Κρις Νοθ βάζουν στον «πάγο» οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο.

Η «βόμβα» στον κόσμο του Χόλιγουντ έσκασε, όταν δύο γυναίκες αποκάλυψαν στο αμερικανικό περιοδικό «The Hollywood Reporter» ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τον Mr. Big, κατά κόσμον Κρις Νοθ. Μία τρίτη καταγγελία ήρθε αργότερα από ακόμα μία γυναίκα, που ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός την κακοποίησε το 2015. Στη συνέχεια, τέταρτη καταγγελία βγήκε στην επιφάνεια.  


Αν και όλοι λοιπόν, περίμεναν μία δεύτερη σεζόν για την ζωή των τριών ηρωίδων, κάτι τέτοιο δείχνει πλέον σχεδόν απίθανο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, πηγή από την παραγωγή της σειράς έκανε γνωστό πως μετά τις αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, οι παραγωγοί διστάζουν να κάνουν ένα τέτοιο βήμα.

«Είχαν γίνει συζητήσεις για μία ακόμα σεζόν, αλλά μετά από όλα αυτά που ακούστηκαν, δεν συνεχίζονται. Όλοι είναι σοκαρισμένοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.



Οι «Ζόι», «Λίλι» και «Άβα» είναι οι γυναίκες που ισχυρίζονται ότι ο Κρις Νοθ τους επιτέθηκε σεξουαλικά. Χρησιμοποιούν ψευδώνυμα, καθώς δεν επιθυμούν να αποκαλύψουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Η τέταρτη γυναίκα, η 54χρονη Λίζα Τζεντίλ,  που κατήγγειλε τον ηθοποιό, έδωσε το πραγματικό της όνομα στη δημοσιότητα.

Κλείσιμο
Η «Ζόι» υποστηρίζει ότι το 2004, σε ηλικία μόλις 22 ετών, δούλευε σε μία εταιρεία που συνεργαζόταν με διασημότητες και εκεί γνώρισε τον Νοθ. Εκείνος, όπως ανέφερε το φερόμενο θύμα, την προσκάλεσε στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελε, όπου έκανε σεξ μαζί της παρά τη θέλησή της. Μάλιστα, αναφέρει ήταν ήταν τόσο βίαιος που η κοπέλα χρειάστηκε να κάνει ράμματα.

Η «Άβα» δήλωσε πως το 2010, την εποχή που εργαζόταν ως τραγουδίστρια σε εστιατόριο του Μανχάταν, σε ηλικία 18 χρόνων, ο διάσημος ηθοποιός την κακοποίησε σεξουαλικά, στριμώχνοντάς την σε ένα γραφείο.


Η τρίτη γυναίκα, με το ψευδώνυμο «Λίλι», ήταν σερβιτόρα σε κλαμπ της Νέας Υόρκης, όταν ο Νοθ της ζήτησε να βγουν ραντεβού, το 2015. Μετά από λίγες ημέρες, πήγε στο διαμέρισμά του και έκαναν σεξ. Καθώς έφευγε από την οικία του, αισθανόταν «σαν να την έχουν βιάσει». 

«Άρχισε να με φιλάει και με τράβηξε με το ζόρι πάνω του», κατήγγειλε με την σειρά της η Λίζα Τζεντίλ.  Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ηθοποιό το 2002, όταν εργαζόταν ως τραγουδίστρια. Γνώρισε τον Νοθ όταν σύχναζε σε ένα εστιατόριο, στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ένα βράδυ, ο Νοθ ανέβηκε στο διαμέρισμά της, γιατί είπε ότι ήθελε να δει πού μένει. Τότε, την «στρίμωξε» κι άγγιζε επίμονα το σώμα της, ενώ τράβηξε επίσης το χέρι της προς τα γεννητικά του όργανα. Τελικά, κατάφερε να τον απωθήσει, με αποτέλεσμα να τον νευριάσει. Μάλιστα, την έβρισε όπως υποστηρίζει και την απείλησε πως αν μιλήσει σε κανέναν για αυτό. θα μπει στη «μαύρη λίστα» του κλάδου της.


Από την πλευρά του, βέβαια, ο Κρις Νοθ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και τις χαρακτήρισε ψευδείς, προσθέτοντας επίσης ότι δεν γνωρίζει για ποιο λόγο βγήκαν τώρα στην επιφάνεια.





Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί δεν εφησυχάζουν οι ειδικοί με τις ενδείξεις για ήπια νόσο από την Omicron

Τα επόμενα μέτρα στήριξης της οικονομίας ανάλογα με την εξέλιξη της «Omicron»

«Ανοιξιάτικο» ποδαρικό στο 2022 - Δείτε που θα βρέξει σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης