Αγρίνιο: 42χρονος με κορωνοϊό διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ

Αγρίνιο: 42χρονος με κορωνοϊό διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ

Επιδεινώθηκε ραγδαία η κατασταση της υγείας του - Έχει πάψει να λειτουργεί από το καλοκαίρι η ΜΕΘ κορωνοϊού του νοσοκομείου

agrisa
Aποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης διασποράς του κορωνοϊού των τελευταίων ημερών ήταν η διασωλήνωση εκτός ΜΕΘ ενός 42χρονου ασθενή στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Ειδικότερα, στο νοσοκομείο Αγρινίου από τον περασμένο Ιούλιο έχει πάψει να λειτουργεί ως ΜΕΘ κορωνοϊού η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και όποιος ασθενής κρίνεται απαραίτητο να διασωληνωθεί σε ΜΕΘ, διακομίζεται κατά κύριο λόγο σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, της Πάτρας ή της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, τις τελευταίες ώρες έχει επιδεινωθεί ραγδαία η κατάσταση της υγείας ενός 42χρονου άνδρα που νοσηλευόταν στην κλινική κορωνοϊού και ο οποίος πλέον έχει διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ.

Από τους ιατρούς έχει κριθεί απαραίτητη η διακομιδή του σε ΜΕΘ, αλλά δεν μπορεί να βρεθεί κρεβάτι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ανησυχία.

Σημειώνεται πάντως ότι στην κλινική κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 24 ασθενείς, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης νοσηλείας μέχρι 67 ασθενών. Παρόλα αυτά, τονίζεται ότι η κατάσταση θα αρχίσει να «ζορίζει» επικίνδυνα το μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της Αιτωλοακαρνανίας, αν και όταν οι ασθενείς στην κλινική ξεπεράσουν τους 45, λόγω των σημαντικών ελλείψεων που αντιμετωπίζει σε έμψυχο δυναμικό.

Ειδήσεις σήμερα:

Μάσκες, αποστάσεις και αποφυγή συναντήσεων με πιθανούς φορείς ζητά το υπουργείο Υγείας

Έξι νέα μέτρα στήριξης των εργαζομένων, ποιοι δικαιούνται το επίδομα των 534 ευρώ τον Ιανουάριο

Από το «reunion» για τα Φιλαράκια στα βραβεία και τις τραγωδίες: Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη show business το 2021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης