«Απών» από το πλατό του «Πάμε Δανάη» ο Τίμος Ζαχαράτος - Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό
Ο σεφ έλειπε σήμερα από τον «αέρα» και η παρουσιάστρια της εκπομπής έκανε γνωστό πως νοσεί από κορωνοϊό
Μετά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε και οΤίμος Ζαχαράτος.
Την αποκάλυψη έκανε μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» ηΔανάη Μπάρκα. «Να στείλουμε την αγάπη μας και στον Τίμο μας, ο οποίος βρέθηκε θετικός, αλλά παρόλα αυτά είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος έκανε επίσης, μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Φέτος, μετά από αρκετά χρόνια στο εξωτερικό είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι για Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα και όχι σε κάποια κουζίνα, κάπου εκτός συνόρων να αλλάζω τον χρόνο μαγειρεύοντας. Περίμενα πως και πως αυτή την στιγμή να κάνω Πρωτοχρονιά με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Δίπλα από ένα ζεστό οικογενειακό τραπέζι. Δυστυχώς, ο Covid-19 είχε άλλα σχέδια και θα τα περάσω μόνος μου. Προσέξτε τους εαυτούς σας και προστατέψτε τους γύρω σας. Εύχομαι υγεία σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Σε κάθε άνθρωπο. Επίσης, σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.