Oι «Chasers» συστήνονται για πρώτη φορά πριν την πρεμιέρα στo MEGA

Oι «Chasers» συστήνονται για πρώτη φορά πριν την πρεμιέρα στo MEGA

Το πιο αγωνιώδες κυνήγι γνώσεων ξεκινά απόψε στις 18:30, στο MEGA

chasers
To «The Chase», το τηλεπαιχνίδι που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, κάνει πρεμιέρα σήμερα το απόγευμα κι ετοιμάζεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Η Μαρία Μπεκατώρου συναντά παίκτες και Chasers στην πιο δύσκολη «αναμέτρηση», και προσπαθεί να κρατήσει τις… αποστάσεις μεταξύ τους.

Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», λίγο πριν την πρεμιέρα της: «Σήμερα έχουμε πρεμιέρα και έχουμε μεγάλη χαρά, γιατί το δουλεύουμε καιρό και έχουμε άγχος και αγωνία. Όλα αυτά γίνονται με πολύ πάθος κι επειδή το χρώμα του «The Chase» είναι το κόκκινο, έχει πολύ αδρεναλίνη. Οι παίκτες αναμετρώνται με ανθρώπους και όχι μηχανήματα. Οι τέσσερις Chases είναι οι «φωτεινοί παντογνώστες». Είναι πολύ μορφωμένοι άνθρωποι, με πολύ υψηλό επίπεδο γνώσεων και χαιρόμαστε που είναι εδώ... και έρχονται και παίκτες, και τολμούν να παίξουν μαζί τους. Γιατί, δεν κερδίζει πάντα ο Chaser!».

Τέσσερις παίκτες επιστρατεύουν τις γνώσεις τους για να αναμετρηθούν, κάθε φορά, με έναν από τους Chasers, και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgpwk2faftq9)
Κλείσιμο

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη μίλησαν και οι Chasers.

Ο Πάνος Δημάκης, «Το γεράκι», αιτιολόγησε το ψευδώνυμό του λέγοντας πως το γεράκι ή αλλιώς σαΐνι είναι συνώνυμο της εξυπνάδας και της πονηριάς. Για τη συμμετοχή του στο νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA, είπε πως: «Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση, γιατί για εμένα η γνώση είναι πάντα το αγαθό, οπότε όσο περισσότερη είναι, τόσο το καλύτερο. Πόσο μάλλον ο ανταγωνισμός", ενώ συμπλήρωσε ότι «Mεταξύ των Chasers υπάρχει άμιλλα. Θαυμάζουμε ο ένας τον άλλο για τις γνώσεις και όσα έχει καταφέρει ο καθένας στη ζωή του μέχρι τώρα».

«Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής», κατά κόσμον Ηλίας Αλεξίου, ανάφερε πως: «Η απασχόλησή μου είναι σε ελεγκτική υπηρεσία του Δημοσίου, άρα είμαι επιθεωρητής. Κι επειδή δεν χαρίζω κάστανα, είμαι αδέκαστος». Και πρόσθεσε ότι: «Όλοι όσοι παίζουμε με την ιδιότητα του Chaser σε αυτό το παιχνίδι, είμαστε λίγο ανταγωνιστικοί. Είμαστε παλιοί παίκτες τηλεπαιχνιδιών. Θέλουμε να κερδίζουμε».

Στη συνέχεια μίλησε «Η γυναίκα με τα μαύρα», η Μαρία Μάρκου. Αναφερόμενη στο ψευδώνυμό της, είπε πως «Είμαι αρκετά επικίνδυνη γυναίκα, αλλά όχι απειλητικά. Στον τομέα των γνώσεων επικίνδυνη, πουθενά αλλού. Αγαπώ τη γνώση πάρα πολύ, απ' όποια πηγή και να προέρχεται». Δυνατές τις κατηγορίες είναι τα αθλητικά και η ιστορία.

Τέλος, και οι τρεις Chasers μίλησαν για τον Βασίλη Φασιά ή αλλιώς «Το Βουνό», τον τέταρτο Chaser:

«"Το Βουνό" ξεχωρίζει για την πραότητά του, την ηρεμία του και τον δεικτικό τρόπο αντιμετώπισης των αντιπάλων», είπε η Μαρία Μάρκου.

O Ηλίας Αλεξίου τον χαρακτήρισε «επιβλητικό», ενώ ο Πάνος Δημάκης ανέφερε πως «Είναι άγριος, αλλά ταυτόχρονα εύστοχος. Τον θαυμάζω πάρα πολύ για ό,τι έχει καταφέρει στη ζωή του».

Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της φετινής σεζόν ξεκινά σήμερα στις 18:30, στο MEGA.



Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικάνικη πρεσβεία για Παπούλια: Περήφανος πατριώτης και υπέρμαχος της ειρήνης

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του NBAer Καρλ-Άντονι Τάουνς που άφησε... άφωνη την σύντροφό του - Δείτε φωτογραφίες

Μήνυση για «παρενόχληση» στο διαδίκτυο είχε καταθέσει η 32χρονη Γαλλίδα YouTuber «Μαβά Σου» λίγο πριν τον θάνατό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης