Καραϊβική: Η μεταμόρφωση του Τζεφ Μπέζος από σπασίκλα σε... Βιν Ντίζελ

Καραϊβική: Η μεταμόρφωση του Τζεφ Μπέζος από σπασίκλα σε... Βιν Ντίζελ

Από nerd της τεχνολογίας, ο πάμπλουτος σμιχτοφρύδης απόκτησε μυώδες σώμα - Εθεάθη σε πολυτελές γιοτ με χαβανέζικο μαγιό να απολαμβάνει τα φιλιά της αγαπημένης του Λόρεν Σάντσεζ στο Σεν Μπαρτς

JEFF_BEZOS2
Το μυώδες σώμα του επιδεικνύει ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος, φορώντας ροζ χαβανέζικο μαγιό κι έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Λόρεν Σάντσεζ, στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών σε νησί της Καραιβικής.
  
 Το ζευγάρι εθεάθη σε γιοτ στο Σεν Μπαρτς να απολαμβάνει τον έρωτά του αλλά και τον καυτό ήλιο.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο 57χρονος Αμερικανός και η 51χρονη ερωμένη του είχαν στην παρέα τους και κάποιους εκλεκτούς φίλους.
Κλείσιμο
 
 Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση βλέποντας τις φωτογραφίες είναι ότι,     με την πάροδο του χρόνου, ο σπασίκλας της τεχνολογίας, σμιχτοφρύδης Μπέζος, μεταμορφώθηκε εμφανισιακά θυμίζοντας τον Αμερικανό ηθοποιό, Βιν Ντίζελ

Το 1997, ο νεαρός τότε επιχειρηματίας σε θέματα τεχνολογίας φορούσε ότι έβρισκε μπροστά του: ψηλόμεσα και φαρδιά παντελόνια ενώ τα μαλλιά του είχαν αρχίσει να αραιώνουν επικίνδυνα. Τότε η εξωτερική του εμφάνιση ήταν το τελευταίο πράγμα που είχε στο μυαλό του.



Από τότε όμως που χώρισε τη σύζυγό του Μακένζι, άρχισε να προσέχει πολύ την διατροφή και την εξωτερική του εμφάνιση.  

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος αφιερώνει πλέον πολλές ώρες στο γυμναστήριο για να αποκτήσει ένα καλοσχηματισμένο σώμα.  
 
043_dpa-pa_34581871

Ο ιδρυτής της Amazon δίνει πλέον μεγάλη σημασία στην εξωτερική του εμφάνιση, όπως άλλωστε φαίνεται και από τις φωτογραφίες στο πολυτελές σκάφος του. 
 
Ο 57χρονος Μπέζος δείχνει μυώδης αλλά και πολύ ερωτευμένος με την 51χρονη Λόρεν, η οποία διαθέτει μία σιλουέτα που θα την ζήλευαν 20χρονες. 

Ο φακός τους απαθανάτισε στο γιοτ να κρατιούνται χέρι- χέρι, ο Μπέζος να χαϊδεύει το πρόσωπο της Λόρεν και αυτή με τη σειρά της να τον φιλάει στο λαιμό.
bezos-magio-ena

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του τον Ιανουάριο του 2019 μετά τον χωρισμό του Μπέζος με τη σύζυγό του, Μακένζι.

 Έκτοτε έχουν κάνει διακοπές αρκετές φορές στο Σεν Μπαρτς της Καραιβικής. 

Τον περισσότερο χρόνο, Μπέζος και Λόρεν βρίσκονται σε μία έπαυλη στη Χαβάη, την  οποία αγόρασε πρόσφατα ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος. 

 Το πολυτελές οίκημα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τρία κτίρια και μια ιδιωτική παραλία.

Ο Τζεφ Μπέζος, με περιουσία που υπολογίζεται σε 210 δισεκατομμύρια δολάρια, είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον ιδιοκτήτη της Tesla, Έλον Μασκ.

 Ο «κύριος Τesla» τον εκτόπισε πρόσφατα από την πρώτη θέση καθώς η περιουσία του εκτινάχθηκε στα 276,2 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Forbes».

Από τότε που αποχώρησε από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Amazon τον περασμένο Ιούλιο, ο Μπέζος έχει κάνει πολλές δωρεές.

Λίγες ημέρες πριν την «Ημέρα των Ευχαριστιών», έκανε δωρεά, ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων στο Ίδρυμα Ομπάμα, η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Όπως σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα, η δωρεά για το ίδρυμα Ομπάμα αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 0,1% της περιουσίας του Τζεφ Μπέζος. 


Ειδήσεις σήμερα:

Σορός μετανάστη από το ναυάγιο της Πάρου βρέθηκε στην Τήνο

Με βροχές και καταιγίδες «φεύγει» το 2021 - Δείτε τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά

Το 70% των κρουσμάτων της Αττικής είναι Omicron
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης