Βιν Ντίζελ: Η νέα του ταινία πραγματεύεται την απίθανη σχέση του με ένα ρομπότ

Βιν Ντίζελ: Η νέα του ταινία πραγματεύεται την απίθανη σχέση του με ένα ρομπότ

Ο ηθοποιός ενσαρκώνει τον πατέρα, που μαζί με το γιο του αναπτύσσουν έναν πολύ δυνατό δεσμό με ένα ρομπότ - Δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα ποιος θα υποδυθεί το γιο του

vin_diesel
Με πρωταγωνιστικό ρόλο θα συμμετάσχει στην κινηματογραφική μεταφορά του επιτραπέζιου παιχνιδιού με ρομπότ μάχης της Mattel «Rock 'Em Sock' Em» ο Βιν Ντίζελ. Την παραγωγή της live action ταινίας έχει αναλάβει η εταιρεία του One Race Films σε συνεργασία με τη Universal Pictures.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1964 και αφορά δύο παίκτες. Ο ένας χειρίζεται τον Red Rocker και ο άλλος τον Blue Bomber (όπως ονομάζονται τα ρομπότ), οι οποίοι παλεύουν μεταξύ τους μέχρι ένας από τους δύο να χάσει το κεφάλι του. Μάλιστα, το παιχνίδι κυκλοφόρησε και σε βιντεοπαιχνίδι του 2006.



H Mattel στο παρελθόν έχει κάνει αρκετές προσαρμογές ταινιών και έχει ακόμα περισσότερες στα σκαριά. Το σενάριο της εν λόγω ταινίας έχει αναλάβει να γράψει ο Ράιαν Ένγκλ, o σεναριογράφος του «The Commuter» με τον Λίαμ Νίσον, ενώ την σκηνοθεσία της αναλαμβάνει ο Κέβιν ΜακΚέον. Η ιστορία πραγματεύεται τον απίθανο δεσμό, που αναπτύσσουν ένας πατέρας και ένας γιος με μία προηγμένη πολεμική μηχανή.

«Το να παίζεις το κλασικό παιχνίδι Rock 'Em Sock' Em, με την Mattel ως συνεργάτη μου, και να το κάνεις παγκόσμια επιτυχία με τη δημιουργία ενός franchise, είναι κάτι πραγματικά συναρπαστικό», δήλωσε ο ηθοποιός, Βιν Ντίζελ.


Ειδήσεις σήμερα: 

«Σήμα κινδύνου» από τα λύματα: Πιθανή έκρηξη κρουσμάτων την άλλη βδομάδα

Αντιδράσεις ιεραρχών για την Ανάσταση στις 21.00 - Τι ζητάει η Εκκλησία της Κρήτης από την Κεραμέως

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Ένοχος για φόνο ο πρώην αστυνομικός Ντέρεκ Σόβιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης