«Την σάπισε στο ξύλο και εκείνη έλεγε ότι έπεσε από τις σκάλες, δεν αντέχω να το σκέφτομαι» λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης

Για τη γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη, με θύμα μία 29χρονη μητέρα, μιλά ο καλλιτέχνης

Στον καναπέ του «Πρωινού» κάθισε την Παραμονή των Χριστουγέννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, ο Σταμάτης Κραουνάκης και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις γυναικοκτονίες που έχουν συγκλονίσει τη χώρα μας τους τελευταίους μήνες.



Ερωτηθείς για τους προφυλακισμένους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη για σεξουαλική παρενόχληση, δήλωσε: «Για πολύ μεγάλη του τύχη, δεν ήμουν ποτέ κολλητός φίλος με αυτούς τους ανθρώπους, γιατί αν ήταν φίλοι μου, θα ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση. θα το είχα βουλώσει».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι όλο αυτό το ξεκαθάρισμα που γίνεται του φαίνεται «όπως όλα τα πράγματα στην Ελλάδα, άρπα κόλλα». Αμέσως μετά, πρόσθεσε: «Ευτυχώς το σωματείο και ο Σπύρος Μπιμπίλας κράτησαν μπόσικα σωστά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ANT1:



Παράλληλα, ο σπουδαίος συνθέτης, φανερά αναστατωμένος και στεναχωρημένος, αναφέρθηκε στη γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη. Η 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών, οδηγήθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε πως είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος. Δεν άντεξε και κατέληξε μετά από λίγο.

«Την πήγε στο τμήμα να πει ότι "έπεσα από τη σκάλα". Αυτό με ξεπερνάει. Δεν αντέχω να το σκεφτώ. Και ότι άφησε την πνοή της η κοπέλα σκοτωμένη στο ξύλο, λέγοντας "έπεσα από τη σκάλα". Σκέψου αυτό μέσα, το μαγνητόφωνο που επαναλαμβάνει τη φράση "έπεσα από τη σκάλα"» τόνισε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκκωφαντική σιωπή από τους υπευθύνους στο ορφανοτροφείο- κολαστήριο: Ποιους και γιατί κατηγορεί η νηπιαγωγός

Μάσκα παντού από σήμερα - Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, ΜΜΜ και εκδηλώσεις

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χριστούγεννα στο κρατητήριο, αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για κακούργημα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr