Σταμάτης Κραουνάκης για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: Δεν μου λείπει η παρέα της, έχω άλλη παρέα

Σταμάτης Κραουνάκης για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: Δεν μου λείπει η παρέα της, έχω άλλη παρέα

«Την ώρα που έδωσα την εντολή για το εξώδικο, εκείνη την ώρα σκότωνα 20 -30 χρόνια από τη ζωή μου», λέει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης

kraounakis-protopsalti
Ο Σταμάτης Κραουνάκης δεν μασάει τα λόγια του… Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Ο κ. Κραουνάκης μίλησε και για την κόντρα που είχε πριν από μερικά χρόνια με την Μαρινέλλα.

«Μια φορά είχα μια σύγκρουση με τη Μαρινέλλα, αλλά κράτησε λίγο. Είχε κάνει μια διασκευή στη Μαλάμω, τελοσπάντων δεν θέλω να το θυμάμαι, γιατί την αγαπώ. Εγώ κάνω εξώδικα όπως ξέρεις. Της είχα στείλει εξώδικο, όπως και στην Πρωτοψάλτη», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Όσον αφορά στην κόντρα του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη είπε: «Υπάρχει μια φράση της Νικολακοπούλου από ένα άλλο τραγούδι μας που απαντάει “Θέλω να βγάλω τη φωτιά περιφορά”. Ήταν μια κακή στιγμή, νομίζω έχουμε μετανιώσει όλοι γι' αυτή τη στιγμή. Το μόνο που θέλω να ευχηθώ στην Άλκηστη είναι να ξαναβρεί τη σχέση της με την κοινωνία, νομιζω την έχει χάσει. Δεν μιλάμε από τότε. Δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε την στραβή, δεν προσπάθησα να μιλήσουμε. Την ώρα που έδωσα την εντολή για το εξώδικο, εκείνη την ώρα σκότωνα 20 -30 χρόνια από τη ζωή μου. Τόσα ξέρω την Αλκηστη και είχαμε κοινή πορεία. Δεν μου λείπει η παρέα της, έχω άλλη παρέα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce60zzybqevd-st)


Η παρεξήγηση

Υπενθυμίζουμε πως ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε ενοχληθεί με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τη συναυλία της ερμηνεύτριας στην καρότσα του Δήμου κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας στην οποία την είδε να ερμηνεύει ένα από τα τραγούδια του χωρίς να έχει πρώτα ενημερωθεί.

Ειδήσεις σήμερα:


Νέο τεστ αίματος μπορεί να προβλέψει την πιθανότητα σοβαρής Covid-19

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός μαθητών άνω των 12 ετών στο Λος Άντζελες

Μπάσης, Ασλανίδου, Ζήνα τραγουδούν αγκαλιασμένοι στο «ύστατο χαίρε» στον Μίκη Θεοδωράκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης