Ο Γιώργος Λιάγκας έμαθε on air ότι δικαιώθηκε στην αντιδικία με τον χρηματιστή που του «έφαγε» μεγάλο χρηματικό ποσό
23.12.202113:43
«Η χρηματιστηριακή θα έρθει πλέον προ των ευθυνών της» δήλωσε ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος
ΟΓιώργος Λιάγκαςείχε μία δικαστική διαμάχη με έναν συνεργάτη της χρηματιστηριακής εταιρίας που του έκλεψε λεφτά, συγκεκριμένα του «έφαγε» 300.000 ευρώ! Στο «Πρωινό» της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου, με αφορμή τη σύνδεση με τον κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο στο πλαίσιο συζήτησης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο δικηγόρος αιφνιδίασε ευχάριστα τονΓιώργο Λιάγκα, ανακοινώνοντας ότι η απόφαση καθαρογράφτηκε και σε αυτή φαίνεται ότι υπάρχει ευθύνη και της χρηματιστηριακής εταιρίας. Με λίγα λόγια, ο παρουσιαστής δικαιώθηκε.
«Καθαρογράφτηκε η απόφαση αγαπητέ Γιώργο, που εσύ ήσουν το θύμα που έχασες όλες τις οικονομίες και καταδικάστηκε κάποιος σε επτά χρόνια κάθειρξη. Καθαρογράφτηκε η απόφαση από τον πρόεδρο εφετών, κ. Πανούση, όπου εκεί φαίνεται ότι υπάρχει ευθύνη και της χρηματιστηριακής εταιρίας σε όλο αυτό το κόλπο που έγινε εις βάρος σου για να σου φάνε τα χρήματα και τους κόπους τόσων ετών. Πλέον η χρηματιστηριακή θα έρθει προ των ευθυνών της. Ξέρω ότι έχεις αγωνιστεί πολύ στη ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ποινικολόγος.
Τότε οΓιώργος Λιάγκας, αδυνατώντας να κρύψει τη χαρά του, τόνισε: «Μου κάνεις χριστουγεννιάτικο δώρο! Συγγνώμη για την ιδιωτική παρένθεση, δεν το γνώριζα».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1: