Παραμένει στη Θεσσαλονίκη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και τηρεί σιγή ιχθύος για το revenge porn

Παραμένει στη Θεσσαλονίκη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και τηρεί σιγή ιχθύος για το revenge porn

Τον κίνδυνο ακόμα και να συλληφθεί αντιμετωπίζει πλέον ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» -  Ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή δηλώνει η πρώην σύντροφος του - Persona non grata στην Αλόννησο

panagiotopoulos_arvyla_no3000_xr
Στη Θεσσαλονίκη παραμένει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο ακόμα και να συλληφθεί μετά την εισαγγελική παρέμβαση και την παραγγελία που δόθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και για άλλα ροζ βίντεο.

Όπως αποδείχθηκε το ταξίδι του παρουσιαστή στο Μεξικό μαζί με τη σύζυγό του ήταν... ράδιο αρβύλα, καθώς η κάμερα του Star εντόπισε τον πρώην συνεργάτη των «Ράδιο Αρβύλα» να κατεβαίνει από το σπίτι του στις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης και να μπαίνει στο αυτοκίνητό του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έκανε καμία δήλωση, μπήκε στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε ξανά μετά από λίγα λεπτά μαζί με τη σύζυγό του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgke96kf1c5l-se)


Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.  Οι αξιωματικοί της Δίωξης ξεκίνησαν «περιπολίες στο διαδίκτυο» προκειμένου να διαπιστωθεί αν σε συγκεκριμένους λογαριασμούς υπάρχουν και άλλα αναρτημένα βίντεο με θύματα νεαρές γυναίκες που τραβήχτηκαν από τον 58χρονο.

Κλείσιμο
Μετά την αρχική αποκάλυψη ότι ο γνωστός παρουσιαστής δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της, ακολούθησαν ανάλογες καταγγελίες κι από άλλες γυναίκες. Αυτές καλείται τώρα να διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ύστερα από παραγγελία που έδωσε εισαγγελέας πρωτοδικών. Είχε προηγηθεί σχετική εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgke7ch998ex-se)


Τα αδικήματα σε αυτή την περίπτωση είναι αυτόφωρα και διαρκή και συνεπώς αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει και άλλο υλικό κινδυνεύει με σύλληψη. Ωστόσο όπως λένε στο protothema.gr αρμόδιοι αξιωματικοί, η έρευνα είναι χρονοβόρα και δεν αναμένονται άμεσα αποτελέσματα.

Ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή δηλώνει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Είμαι ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή. Είχα πει ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο και είμαι στη διάθεση των αρχών για να βοηθήσω την έρευνα. Η δική μου υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το κακό όμως έχει γίνει. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη και οι ένοχοι να πληρώσουν».

Τόσο εκείνη όσο και η συνήγορός της, ζητούν να ερευνηθεί- μεταξύ άλλων- αν ο παρουσιαστής είχε οικονομικό όφελος από τη δημοσιοποίηση των βίντεο.

Μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα, φαίνεται πως θα κάνει καιρό να πατήσει πάλι στο νησί της Αλοννήσου, όπου μάλιστα πρόσφατα παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Όπως αποκάλυψε το «Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, το νησί των Σποράδων έχει γεμίσει από υβριστικά συνθήματα και αφίσες που του ζητούν να μην ξαναπάει εκεί.

Γέμισε με συνθήματα και αφίσες εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου η Αλόννησος


Πάντως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά την υπόθεση με το revenge porn.



Ειδήσεις σήμερα:

22χρονη κατήγγειλε δικηγόρο για αποπλάνηση κι εκείνος την εγκαλεί για συκοφαντική δυσφήμηση

Η δυναμική Ελληνίδα στο πλευρό του νέου προέδρου της Χιλής δεν θέλει να γίνει... Πρώτη Κυρία!

GNTM 4: Η Κυβέλη... κέρασε φαρμάκι Όλγα και Κωνσταντίνο και απόλαυσε το «νέκταρ» της νίκης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης