Ο Κρις Νοθ απολύθηκε από το «The Equalizer» μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση

Ο Κρις Νοθ απολύθηκε από το «The Equalizer» μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση

Ο Mr Big του «Sex and the City» αποσύρθηκε επίσης από το πρακτορείο του, A3 Artists, ενώ αφαιρέθηκε και η διαφήμισή του που γύρισε για την Peloton, μετά τον σάλο που ξέσπασε από τις καταγγελίες τριών γυναικών πως τους επιτέθηκε

chris-noth-971
Ο Κρις Νοθ απολύθηκε από την αστυνομική δραματική σειρά του CBS «The Equalizer» μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση.

Ο 67χρονος Αμερικανός ηθοποιός ο οποίος υποδύθηκε τον Γουίλιαμ Μπίσοπ με συμπρωταγωνίστρια την Κουίν Λατίφα δεν θα εμφανιστεί σε κανένα από τα επτά νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν της σειράς.

THE EQUALIZER Official Trailer (HD) Queen Latifah


«Ο Chris Noth δεν θα κινηματογραφεί πλέον πρόσθετα επεισόδια του The Equalizer, με άμεση ισχύ», ανέφεραν η Universal Television και το CBS.

Queen Latifah and Chris Noth film The Equalizer in New York City


Ο Mr Big του «Sex and the City» αποσύρθηκε επίσης από το πρακτορείο του, A3 Artists, ενώ αφαιρέθηκε και η διαφήμισή του που γύρισε για την Peloton, μετά τον σάλο που ξέσπασε από τις καταγγελίες τριών γυναικών πως τους επιτέθηκε.

And Just Like That | Mr Big is Alive | [HD]
Κλείσιμο


Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία από την 30χρονη κοπέλα, εργαζόμενη σε εταιρεία τεχνολογίας που φέρει το ψευδώνυμο «Άβα», καθώς δεν επιθυμεί να αποκαλύψει τα πραγματικά της στοιχεία, ο Κρις Νοθ την στρίμωξε στο γραφείο ενός εστιατορίου, το οποίο βρισκόταν στο κέντρο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, το 2010. Το φερόμενο θύμα χαρακτηρίζει τον ηθοποιό «ατημέλητο», «σκληρό» και «δυνατό». Μάλιστα το θύμα ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός την έκανε να αιμορραγήσει και την άφησε να χρειάζεται νοσηλεία. Δούλευε ως σερβιτόρα τότε ενός εστιατορίου στο Midtown το 2010 και ήταν 18 ετών.

Την περασμένη εβδομάδα, ο 67χρονος Αμερικανός σταρ κατηγορήθηκε για βιασμό από δύο γυναίκες, οι οποίες και οι δύο μοιράστηκαν λεπτομέρειες για τις υποτιθέμενες επιθέσεις τους, με τη μία να υποστηρίζει ότι όταν ήταν 22 ετών ο 49χρόνος τότε Νοθ της επιτέθηκε και την άφησε να χρειάζεται ράμματα.

Οι δύο γυναίκες ισχυρίζονται επίσης ότι οι επιθέσεις έγιναν σε ένα από τα σπίτια του Νοθ - η πρώτη στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες και η δεύτερη στο ακίνητό του στη Νέα Υόρκη.


Ειδήσεις σήμερα:

22χρονη κατήγγειλε δικηγόρο για αποπλάνηση κι εκείνος την εγκαλεί για συκοφαντική δυσφήμηση

Η δυναμική Ελληνίδα στο πλευρό του νέου προέδρου της Χιλής δεν θέλει να γίνει... Πρώτη Κυρία!

GNTM 4: Η Κυβέλη... κέρασε φαρμάκι Όλγα και Κωνσταντίνο και απόλαυσε το «νέκταρ» της νίκης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης