Η Αφροδίτη Λιάντου μιλάει για τον ρόλο της στην «Γη της Ελιάς» και αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί λεκτική βία

Η Αφροδίτη Λιάντου μιλάει για τον ρόλο της στην «Γη της Ελιάς» και αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί λεκτική βία

Η ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για την επαγγελματική της ζωή, την μητέρα της, αλλά και το ελληνικό #MeToo

liantou
Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την Αφροδίτη Λιάντου, την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς». Η νεαρή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο της και τη σχέση της με τους γονείς της.

Η Αφροδίτη Λιάντου αποκάλυψε ότι ο κόσμος τη φωνάζει Μυρτάλη στον δρόμο και δέχεται θετικά σχόλια για τη σειρά. «Οι τηλεθεατές συμπάσχουν μαζί μου», είπε μιλώντας για την ηρωίδα που ενσαρκώνει.

Για το πώς της έγινε η πρόταση να πρωταγωνιστήσει στη «Γη της ελιάς», ανέφερε: «Ο Αντρέας Γεωργίου μου έκανε την πρόταση πριν ένα χρόνο. Με πήρε στις 11 το βράδυ, ήμουν έξω, και μου είπε πως θέλει να γίνω η πρωταγωνίστρια. Έπαθα σοκ. Στο πρώτο γύρισμα ήμουν με τον Liam και υπήρχε άγχος, αλλά ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι. Στηρίξαμε ο ένας τον άλλο και δέσαμε αμέσως».

Σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τις αρνητικές κριτικές, η Αφροδίτη Λιάντου δήλωσε ότι: «Υπάρχουν κακές κριτικές που δεν έχουν κάτι να σου προσφέρουν και αρνητικά σχόλια που μπορούν να σε βοηθήσουν. Αυτά τα ακούω, τις πικρόχολες κριτικές τις αγνοώ, είναι χάσιμο χρόνου. Στις αρχές με παρομοίαζαν με τη Μαρία την άσχημη, γιατί μεταμφιεζόμουν».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cff4rsjt9gmp)


Η όμορφη πρωταγωνίστρια μίλησε και για τους γονείς της: «Και οι δύο γονείς μου είναι ηθοποιοί. Πάντα μου άρεσε αυτός ο χώρος. Έβλεπα τι τραβούσε η μητέρα μου και έλεγα ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά τώρα που το ζω βλέπω πως είναι πολύ όμορφο και δημιουργικό επάγγελμα. Η μητέρα μου μου είχε πει να μη φοβάμαι την αλλαγή, αλλά τη στασιμότητα, κάτι που με έχει βοηθήσει γενικά και στην απόφαση που πήρα τώρα για τη σειρά. Η μητέρα μου είναι αυστηρός κριτής και πάντα την ακούω». «Στον καρπό μου έχω κάνει τατουάζ το όνομα της μαμάς μου και ένα τριαντάφυλλο, επειδή η μαμά μου με λέει τριανταφυλλένια. Εγώ το έχω σε κόκκινο και εκείνη σε γαλάζιο. Τη μητέρα μου τη θαυμάζω. Η σύγκριση είναι λίγο άσχημο να γίνεται γιατί είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι», συμπλήρωσε.

Τέλος, η Αφροδίτη Λιάντου αναφέρθηκε και στο ελληνικό #MeToo. «Είναι καλό που βγήκε ο κόσμος και μίλησε. Είναι καλό να μιλάμε και να μη φοβόμαστε. Αυτό προετοιμάζει και εμένα ψυχολογικά για πράγματα που μπορεί να έρθουν στη ζωή μου και να βρω τρόπο να τα αντιμετωπίσω σωστά. Δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά λεκτική βία έχω δεχτεί», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Ανεμβολίαστοι, κλειστοί χώροι και ελλιπείς έλεγχοι οδήγησαν στα 5.449 κρούσματα - Σήμερα η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Ο Ερντογάν «σέρνεται» και του φταίνε όλα - Έξαλλος με τα Rafale και την αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη

Θεσσαλονίκη: Γιατί ζει την επανάληψη του «μαύρου Νοέμβρη» του 2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης