«Το να εστιάζουμε στον Αντώνη Κανάκη και όχι στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, το θεωρώ άδικο» λέει η Σίσσυ Χρηστίδου

«Το να εστιάζουμε στον Αντώνη Κανάκη και όχι στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, το θεωρώ άδικο» λέει η Σίσσυ Χρηστίδου

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο εστιασμός στον Αντώνη Κανάκη, αν ήξερε ή δεν ήξερε. Κι εμένα με σόκαρε η υπόθεση» τονίζει η παρουσιάστρια

SISS
Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, μέσα από το «Χαμογέλα και Πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Έπειτα από τον σάλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, με την αποπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα», αφού αποκαλύφθηκε ότι έχει δημοσιεύσει ερωτικές στιγμές με πρώην σύντροφό του σε πορνογραφικά site, χωρίς τη συγκατάθεσή της, η παρουσιάστρια θέλησε να υπερασπιστεί τον Αντώνη Κανάκη για την έντονη επίθεση που έχει δεχτεί.

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο εστιασμός στον Αντώνη Κανάκη αν ήξερε ή δεν ήξερε, παρά στον Στάθη. Μου έκανε εντύπωση η ακαριαία αντίδρασή του, πώς ακαριαία πήρε το βήμα της εκπομπής και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Κι εμένα με σόκαρε προσωπικά η υπόθεση. Τον Αντώνη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και το θεωρώ άδικο. Το να ασχολούμαστε με αυτό, μου φαίνεται παράλογο. Όχι ο άνθρωπος δεν φαίνεται. Εγώ δεν θα μπορούσα να το υποψιαστώ αυτό.

Υπάρχουν 50 γυναίκες σε αυτά τα βίντεο. Πού είναι αυτές οι 50 γυναίκες; Τα αντανακλαστικά του Αντώνη ήταν παραδειγματικά. Το βράδυ το εξέθεσε μόνος του. Καμία εκπομπή δεν θα έβγαινε να το κάνει αυτό. Αν δεν έρθει το ίδιο το θύμα να το πει, δεν μπορεί να το παίξει καμιά εκπομπή από τα social media, γιατί είναι μηνύσιμα όλα αυτά.

Ο Αντώνης έδωσε όνομα σε όλο αυτό. Κι εγώ ήμουν σίγουρη για πάρα πολλούς ανθρώπους και η ζωή με έμαθε ότι μόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό μπορείς να είσαι σίγουρος, ούτε για τα παιδιά σου. Θεωρώ ότι ο εστιασμός είναι λάθος. Ο Αντώνης έκανε αυτό που έπρεπε. Μπορεί δίπλα σου άνθρωποι υπεράνω υποψίας να κάνουν πράγματα. Όπως τον έβλεπα στην εκπομπή μου φαινόταν συμπαθέστατος, δεν φαινόταν τίποτα» δήλωσε η παρουσιάστρια του MEGA.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΜΕGA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgiaedipm2b5-st)


Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε ότι με την δημοσιογράφο Ελένη Βουλγαράκη έχουν αντιμετωπίσει παρενοχλητικό άνθρωπο στη δουλειά. «Σε μας τις δύο έχει συμβεί αυτό. Κανένας δεν μπορεί να παρενοχλεί» υποστήριξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: «Χειροπιαστό σενάριο το τέλος της πανδημίας», λέει ο Δημόπουλος

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στα Αντικύθηρα

Ένα βήμα πριν τα capital control και τη δέσμευση καταθέσεων η Τουρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης