Παρουσιαστές και δημοσιογράφοι του MEGA γεμίζουν τα social media με χριστουγεννιάτικες παιδικές φωτογραφίες
Φέτος τις γιορτές με το MEGA γινόμαστε και πάλι παιδιά
Φέτος τις γιορτές, τα social media του MEGAμας κάνουν να νιώσουμε και πάλι παιδιά. Οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι του σταθμού ξεφυλλίζουν τα άλμπουμ τους και μοιράζονται μαζί μας φωτογραφίες και αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα των παιδικών τους χρόνων.
Tα posts έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν στο Instagram (@megatvcom), το Τwittter (@megatvofficial) και το Facebook (@megatvcom) του MEGA, στέλνοντας το μήνυμα αθωότητας και αισιοδοξίας «Αυτές τις γιορτές γινόμαστε και πάλι παιδιά!», που όλοι έχουμε ανάγκη αυτή την εποχή.
Τις animated χριστουγεννιάτικες κορνίζες που πλαισιώνουν τις παιδικές φωτογραφίες σχεδίασε ειδικά για τα social media του MEGA o visual artist Luca de Salvia.
Δείτε στο Instagram τις παιδικές φωτογραφίες δημοσιογράφων και παρουσιαστών του MEGA που έχουν ανέβει μέχρι τώρα:
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.