Ο Θέμης Γεωργαντάς απαντάει για την ερώτηση στον Μπάρτζη: «Η εκπομπή είχε γυριστεί 2-3 εβδομάδες πριν την τελευταία γυναικοκτονία»

Ο Θέμης Γεωργαντάς απαντάει για την ερώτηση στον Μπάρτζη: «Η εκπομπή είχε γυριστεί 2-3 εβδομάδες πριν την τελευταία γυναικοκτονία»

Ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε σχετικά με την ερώτηση που έκανε στον Νίκο Μπάρτζη και δέχτηκε την κατακραυγή του κόσμου 

γεωργαντας
Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά στον Νίκο Μπάρτζη «love-marry-kill», ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε τη θέση του μπροστά στις κάμερες των δημοσιογράγων.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ρώτησε τον πρώην παίκτη του Survivor με ποια γυναίκα θα βρισκόταν σεξουαλικά, ποια θα παντρευόταν και ποια θα... σκότωνε, με το κοινό του να αντιδράει φυσικά, καθώς το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες γυναικοκτονίες λαμβάνουν χώρα.

Ο ίδιος βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Τραγούδα 2» και οι κάμερες των δημοσιογράφων τον εντόπισαν και του ζήτησαν μία σχετική δήλωση. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgdybkbhep21-st)
Κλείσιμο


«Αν δει κάποιος την εκπομπή, βλέπει την πρόθεση που είχα και είναι μία ερώτηση που δεν την έχω κάνει πρώτη φορά. Την έχω κάνει αρκετές φορές. Η εκπομπή αυτή είχε γυριστεί 2-3 εβδομάδες πριν την τελευταία γυναικοκτονία. Έλαβα πολλά σχόλια ότι καταλάβαιναν ότι είναι χιουμοριστικό και κανείς δεν το πήρε ότι ήθελα να προσβάλλω κάποιον», είπε χαρακτηριστικά.




Ειδήσεις σήμερα:

Βόρεια Μακεδονία: Ο Κοβάτσεφκσι διαδέχεται τον Ζάεφ στην ηγεσία του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος

Προειδοποίηση Γερμανίας σε Ρωσία: Ο αγωγός Nord Stream 2 δεν θα λειτουργήσει αν κλιμακωθεί η κρίση στην Ουκρανία

Σαρωτική νίκη Ανδρουλάκη με 67,8% - Νέα σελίδα στο ΚΙΝΑΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης