Η Ρένια Λουιζίδου θυμάται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Το Καφέ της Χαράς»

Η Ρένια Λουιζίδου θυμάται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Το Καφέ της Χαράς»

«Στα εξωτερικά γυρίσματα, τα καλοκαίρια γυρίζουμε χειμωνιάτικες σκηνές και φοράμε μπουφάν στους 40 βαθμούς Κελσίου και το χειμώνα παίζουμε με τα κοντομάνικα», αναφέρει μεταξύ άλλων

λουιζιδου
Παλιές ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» θυμήθηκε η Ρένια Λουιζίδου.

Όπως είπε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, ο ρόλος που την χαρακτηρίζει περισσότερο από όσους έχει παίξει μέχρι στιγμής ήταν αυτός της Χαράς Χάσκα.

«Η Χαρά είναι ο ρόλος που με χαρακτηρίζει περισσότερο από όλους μέχρι τώρα. Ίσως από όλους τους υπόλοιπους ρόλους που έχω κάνει, μου μοιάζει περισσότερο στους τρόπους και τη συμπεριφορά. Ο ρόλος της δε με δυσκόλεψε. Αν και οι ζωές μας δεν έμοιαζαν σε τίποτα, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά έφεραν τη Χαρά πολύ κοντά σε εμένα», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα σχόλια που δεχόταν από το κοινό για την «τηλεοπτική της σχέση» με τον Πώποτα. «Ο κόσμος μού έλεγε “πώς τον αντέχεις κορίτσι μου τον γρουσούζη;”, για τον Πώποτα και πάντα έλεγα στον Χάρη Ρώμα “δεν σε πιστεύω που το γράφεις μόνος σου και γράφεις για τον εαυτό σου αυτό το ρόλο”», αναφέρει η Ρένια Λουιζίδου.

Εξήγησε επίσης, πως κατά τη γνώμη της το φινάλε στη σχέση Χαράς-Περίανδρου ήταν το πιο κατάλληλο για την σειρά, παρά τις αντιδράσεις του κόσμου. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Στη σειρά μου άρεσε που κράτησαν ένα στοιχειώδη ρεαλισμό στο ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έμειναν τελικά, μαζί. Παρότι είχε δημιουργήσει τρομερές αντιδράσεις στο κοινό το γεγονός ότι η Χαρά εγκατέλειψε τον Πώποτα, πιστεύω ότι αυτό έπρεπε να γίνει τότε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cge3s9gu0gmp-st)


Κλείσιμο
Όπως αναφέρει αργότερα, στα γυρίσματα της σειράς, δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να «προσαρμοστούν» με τις εποχές, ενώ θυμήθηκε επίσης ένα περιστατικό που τους έτυχε, ενώ γυρνούσαν μία σκηνή.

«Στα εξωτερικά γυρίσματα, τα καλοκαίρια γυρίζουμε χειμωνιάτικες σκηνές και φοράμε μπουφάν στους 40 βαθμούς Κελσίου και το χειμώνα παίζουμε με τα κοντομάνικα. Όταν γυρίζαμε σκηνή στην πλατεία του χωριού με καπνούς και ντουμάνια, πέρασε ένα παππούς που νόμιζε ότι όντως συνέβαινε αυτό και μας “την είπε”», είπε η ηθοποιός.

Για το ρόλο του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και τα χαρακτηριστικά «Φατσέικα» που μιλούσε, η Ρένια Λουιζίδου αναφέρει πως ήταν μία έκπληξη για όλους. «Τα “Φατσέικα” ήταν για όλους μας μια έκπληξη. Στην αρχή εμείς τα θεωρούσαμε λίγο υπερβολικά. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μου είχε πει ότι ένας δάσκαλος σε σχολείο, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή των παιδιών, είχε μαζέψει “Φατσέικα” για να τους κάνει μάθημα», αναφέρει.




Ειδήσεις σήμερα:

Βόρεια Μακεδονία: Ο Κοβάτσεφκσι διαδέχεται τον Ζάεφ στην ηγεσία του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος

Προειδοποίηση Γερμανίας σε Ρωσία: Ο αγωγός Nord Stream 2 δεν θα λειτουργήσει αν κλιμακωθεί η κρίση στην Ουκρανία

Σαρωτική νίκη Ανδρουλάκη με 67,8% - Νέα σελίδα στο ΚΙΝΑΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης