Κάνιε Γουέστ: Σε δημόσια ομιλία του ζητάει από τον Θεό να επιστρέψει σε εκείνον η Κιμ Καρντάσιαν

Κάνιε Γουέστ: Σε δημόσια ομιλία του ζητάει από τον Θεό να επιστρέψει σε εκείνον η Κιμ Καρντάσιαν

«Ο Θεός θα φέρει κοντά τους Kimye», είπε μεταξύ άλλων

kimkanye
Αν και ο Κάνιε Γουέστ χώρισε με την Κιμ Καρντάσιαν και επίσημα πριν από εννιά μήνες, όλο αυτό το χρονικό διάστημα η σχέση τους δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τα media.

Ενώ όλοι θεωρούσαν ότι έχει προχωρήσει στην ζωή του και βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια του 22χρονου μοντέλου Βινέτρια, εκείνος ακόμα και στις δημόσιες ομιλίες του παρακαλάει τον Θεό να του φέρει πίσω την πρώην σύζυγό του.

Ο γνωστός ράπερ εμφανίστηκε στην εκδήλωση Mission's Annual Thanksgiving στο Los Angeles και ενώ θα περίμενε κανείς να μιλήσει για τα νέα του βήματα, να προωθήσει το άλμπουμ του ή να δώσει έναν πιο γενικό λόγο, εκείνος προτίμησε να αναφερθεί στα λάθη που έκανε στον γάμο του, την οικογένειά του και την αγαπημένη του Κιμ.


«Ο Θεός θέλει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να μπορέσουμε να λυτρωθούμε σε όλες τις σχέσεις μας. Έκανα λάθη, έκανα δημόσια κάποια πράγματα, που δεν είναι αποδεκτά σε έναν γάμο. Αυτή την στιγμή, όμως, είμαι εδώ για να αλλάξω την ιστορία των γεγονότων», δήλωσε ο ράπερ.

Κλείσιμο

Στην συνέχεια, πρόσθεσε πως είναι βέβαιος πως κάποια στιγμή, η ζωή θα φέρει και πάλι κοντά εκείνον και την πρώην σύζυγό του.

«Εγώ είμαι ο Θεός της οικογένειάς μου. Αν ο εχθρός μπορεί να χωρίσει τους Kimye, τότε θα υπάρξουν και εκατομμύρια οικογένειες, που θα νιώσουν ότι ο χωρισμός είναι εντάξει. Όμως, όταν ο Θεός φέρει τελικά κοντά τους Kimye, τότε θα υπάρξουν και οικογένειες που θα επηρεαστούν και θα δουν πως ένας χωρισμός μπορεί να ξεπεραστεί και μία οικογένεια μπορεί να ενωθεί ξανά», είπε και έκλεισε την ομιλία του.


Όπως όλα δείχνουν, ο γνωστός ράπερ δεν χάρηκε πολύ για τον δεσμό της Κιμ Καρντάσιαν με τον Πιτ Ντέιβιντσον και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσει ξανά την προσοχή της. 



Ειδήσεις σήμερα:

Ουρές έξω από την κινητή μονάδα εμβολιασμού στην Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Νέα παράταση καταβολής συντάξεων αναπηρίας και προνοιακών παροχών

Για πρώτη φορά στην πανδημία η Πολεμική Αεροπορία της Γερμανίας θα μεταφέρει βαριά νοσούντες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης