«Η ερώτηση "πότε θα κάνεις παιδί;" δεν γίνεται καλοπροαίρετα» τονίζει η Τζένη Διαγούπη

«Η ερώτηση "πότε θα κάνεις παιδί;" δεν γίνεται καλοπροαίρετα» τονίζει η Τζένη Διαγούπη

«Το 2016 προσπάθησα να υιοθετήσω παιδί» εξομολογείται η ηθοποιός

tzenidiagouri
To πρωί της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου, η Τζένη Διαγούπη κάθισε στον καναπέ του «Love it» και αναφέρθηκε στην πίεση που βιώνουν πολλές φορές οι γυναίκες να παντευτούν και να γίνουν μητέρες.

«Όλοι μας περνάμε δύσκολα. Ο καθένας με τον τρόπο του. Οπότε ας πορευτούμε μαζί σε αυτό» δήλωσε αρχικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της τόνισε: «Προσπαθώ να μετράω μέχρι το τρία από μέσα μου και μετά να σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω. Λίγα χρόνια πριν το έκανα κατευθείαν. Δεν έβγαινε σε καλό. Αλλά έστω και καθυστερημένα θα το σκεφτώ και θα πω αυτό που θέλω. Όταν είσαι μέσα στη φωτιά και αποφασίζεις να μιλήσεις, τις περισσότερες φορές, νομίζω ότι χάνεις το δίκιο σου».



Ερωτηθείσα τι την ενοχλεί, η Τζένη Διαγούπη απάντησε: «Με ενοχλεί, όταν συμβαίνουν φοβερά και τρομερά πράγματα, και εμείς ανεβάζουμε στο Instagram, στο Facebook, στο Twitter το μαγιό μας».

«Στα social media δέχομαι πολλά αρνητικά σχόλια» συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgbkj6n20on5-st)

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα εξομολογήθηκε πως στην ηλικία των 33 χρόνων έμαθε πως, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, δεν θα μπορέσει να κάνει παιδιά. «Μίλησα ανοιχτά για αυτό, γιατί βαλλόμαστε. Βαλλόμαστε πάρα πολύ οι γυναίκες. "Πότε θα κάνεις παιδί;", "Αν έχεις ένα, γιατί δεν κάνεις δύο;", "Πότε θα παντρευτείς;", "Γιατί δεν παντρεύτηκες;". Κουραστήκαμε πια, μην το συζητάμε παιδιά. Δεν γίνεται ποτέ καλοπροαίρετα η ερώτηση. Από μικρές ρωτάνε τις γυναίκες. Προσπαθεί η κοινωνία λίγο να τα δεχτεί όλα και να πάμε σε μία καλύτερη φάση» υποστήριξε σήμερα η Τζένη Διαγούπη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Οι μονογονεϊκές οικογένειες δεν μπορούν εύκολα να υιοθετήσουν ένα παιδί από την Ελλάδα. Είναι πολύ δύσκολο να σου δώσουν ένα παιδί. Κάποια στιγμή, το 2016, προσπάθησα μέσω της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά έκανα πίσω» εκμυστηρεύτηκε.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας

ΕΜΥ: Το δελτίο επιδείνωσης καιρού αναβαθμίστηκε σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Yποχρεωτικός έγινε ο εμβολιασμός των υγειονομικών και στην Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης