Τζένη Διαγούπη: «Δε μου έκανε ποτέ κανείς πρόταση γάμου, αλλά κι εγώ δεν είχα απωθημένο να φορέσω νυφικό»

Τζένη Διαγούπη: «Δε μου έκανε ποτέ κανείς πρόταση γάμου, αλλά κι εγώ δεν είχα απωθημένο να φορέσω νυφικό»

Η ηθοποιός μίλησε για το θέατρο την εποχή του κορωνοϊού, τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ και το τέλος της συνεργασίας της με το Νίκο Μουτσινά

jennydiagoupi
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Τζένη Διαγούπη και μίλησε ανοιχτά τόσο για την καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής όσο και για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show και παραδέχτηκε πως παρά την ταλαιπωρία που έχει ζήσει το τελευταίο διάστημα με τον κορωνοϊό, νιώθει πολύ χαρούμενη που τα έχει καταφέρει.

«Νιώθω πολύ χαρούμενη με τα επιτεύγματά μου, που τα έχω καταφέρει. Τα δύο τελευταία χρόνια, ζούμε μία ταλαιπωρία στο θέατρο με τον κορωνοϊό, πιστεύω θα το καταφέρουμε κι αυτό», δήλωσε η Τζένη Διαγούπη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfsoc2mzeia9-st)


Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και παραδέχτηκε πως ήταν δική της επιλογή να μην προχωρήσει στον γάμο. «Αν και δε μου έγινε ποτέ πρόταση, δε μου έμεινε σαν κάτι που θα ήθελα να γίνει και δεν έγινε», εξήγησε.

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ, δεν θα αραββωνιαζόμουν ποτέ, ούτε την άλλη λέξη που είπες. Δεν μου την έκανε κανείς την πρόταση γάμου, μπορεί να μην ήταν σωστό το timing, οι συγκυρίες. Δεν θα ήθελα να παντρευτώ, δεν είχα απωθημένο να βάλω νυφικό, το έχω βάλει πολλές φορές στην τηλεόραση και το θέατρο», πρόσθεσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfsodz3hqux5-st)


Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ιδιαίτερες κομμώσεις που υιοθετεί ανά διαστήματα. «Δε μου ζήτησε κανείς να αλλάξω κόμμωση, στο θέατρο φοράω περούκα. Είναι φυσικό το μαλλί, μακραίνει προς τα πάνω. Όταν ήρθα εδώ, τα έπιασαν όλοι!», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, εξήγησε πως αυτή τη χρονιά δεν έχει σκοπό να γράψει κάποιο θεατρικό έργο, αφού σταμάτησε η συνεργασία της με το Νίκο Μουτσινά. Στο παρελθόν είχαν γράψει μαζί τρία θεατρικά έργα.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfsoew1z9l55-st)


«Για το θέατρο φέτος δεν έχω κάτι. Τώρα δεν γράφω κάτι, θα μπορούσα να γράψω κάτι μόνη μου, μου το ζητάνε, αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία. Έχω μια άποψη για τις συνεργασίες, ότι ένα πράγμα όταν το κάνεις με έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να το κάνεις και μόνος σου το ίδιο. Δεν θέλω να βγω συγγραφέας, το έκανα μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου που ήθελα να κάνω θέατρο. Σταμάτησε, έτσι είναι η ζωή, αλλάζουμε παραστάσεις αλλάζουμε και παρέα».




Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ο βιαστής παιδιών και δολοφόνος Ντέιβιντ Κοξ που ζητούσε να τον εκτελέσουν «το ταχύτερο δυνατόν»

«Χειρόφρενο» σήμερα σε ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ - Στάση εργασίας στα λεωφορεία - Χωρίς δακτύλιο η Αθήνα

Ανεμβολίαστο κατά του κορωνοϊού το 30% των υγειονομικών στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης