Η Δήμητρα Αλεξανδράκη καταγγέλλει ότι ο αδερφός της εξακολουθεί να δέχεται μπούλινγκ από συνομήλικούς του

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη καταγγέλλει ότι ο αδερφός της εξακολουθεί να δέχεται μπούλινγκ από συνομήλικούς του

«Αντί οι γονείς να ζητήσετε συγγνώμη, βάζετε τα παιδιά σας να κάνουν χειρότερα από όσα έχουν ήδη κάνει;» τονίζει η δημοφιλής influencer

dimitra-alexandraki
Στην εκπομπή «Love It» ήταν καλεσμένη την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου η Δήμητρα Αλεξανδράκη και μίλησε για το bullying που βιώνει ο ετεροθαλής αδερφός της στο σχολείο, στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, τόνισε πως το παιδί δέχεται έντονη σωματική και λεκτική βία, με αποτέλεσμα να μη θέλει καν να πηγαίνει στο σχολείο του.

«Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένο. Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο με τα πόδια για να μην μπαίνει στο πούλμαν. Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες. Δεν γίνεται άλλο, πρέπει να κουνηθούμε, γιατί αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η μελαχρινή καλλονή.

Από τη στιγμή που αποκάλυψε on air ότι ο αδελφός της δέχεται bullying στο σχολικό του περιβάλλον, η διευθύντρια απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά. Φαίνεται, ωστόσο, πως τα πράγματα χειροτέρεψαν.

Tο μεσημέρι της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε πέντε stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία μιλά για τις απειλές που δέχεται η μητέρα της από άλλους γονείς και δασκάλους της περιοχής, αλλά και ο αδερφός της από συμμαθητές του.

alaksandraki_1

aleksandraki_2

aleksandraki_3


Κλείσιμο
aleksandraki_4
aleksandraki_5

«Υπάρχουν άτομα που είχαν ζητήσει συγγνώμη τον Σεπτέμβρη. Γονείς έχουν γυρίσει εναντίον μου (χωρίς να έχω αναφέρει τα ονόματά τους ή την περιοχή), επειδή ανέφερα το γεγονός δημόσια.

Εγώ ήμουν αυτή που είπα χθες σε όλα τα κανάλια που με κάλεσαν μετά το τέλος της εκπομπής, να μη συνεχιστεί η αναπαραγωγή για το καλό των παιδιών, να υπάρξει ησυχία για να δούμε πώς θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες και ανάλογα θα πράξουμε σαν οικογένεια, αλλά οι συγκεκριμένοι άνθρωποι χωρίς να τους αναφέρω ονομαστικά, ούτε το σχολείο ανέφερα, ούτε την περιοχή, πηγαίνουν αυτή τη στιγμή και εκφοβίζουν τη μητέρα μου! Χωρίς καν να έχω υποδείξει κάποιον.

Η μητέρα μου φοβάται ακόμα και στη δουλειά της, γιατί της είπαν "εδώ είναι κλειστή κοινωνία, δεν τα σηκώνουμε εμείς αυτά".

Δεν θέλαμε να κινηθούμε νομικά εξ αρχής. Θέλαμε απλά να σταματήσουν με όμορφο και ήρεμο τρόπο όλη τη παρενόχληση που κάνουν στο παιδί. Για αυτό το λόγο δεν με αφήνει ακόμα να κινηθώ νομικά η μητέρα μου» σημείωσε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Στον μικρό μου αδερφό σήμερα 9/11/21 ένα κοριτσάκι του είπε: "Μην τολμήσει η αδερφή σου να ανεβάσει τα βίντεο, γιατί καήκατε!" (Τα βίντεο που ασκούν σωματική και λεκτική βία στον αδερφό μου) Φυσικά, δεν είναι λόγια παιδιού αυτά, αλλά μεγαλύτερου. Βίντεο που του ζήτησα εγώ να έχει στο κινητό του και να τραβάει, γιατί δυστυχώς αν δεν έχεις απόδειξε με βίντεο, δεν σε πιστεύει κανείς! Βίντεο που δείχνει καθαρά το παιδί μου να τρέχει και να τον κυνηγάει μία ομάδα παιδιών. Βίντεο που τον κλωτσάνε.

Αντί οι γονείς να ζητήσετε συγγνώμη, βάζετε τα παιδιά σας να κάνουν χειρότερα από όσα έχουν ήδη κάνει; Ο τρόπος αυτός δεν βοηθάει τα παιδιά να μεγαλώσουν με παιδεία, σεβασμό και αγάπη στο διαφορετικό, αλλά με αυτό τον τρόπο μεγαλώνετε εγκληματίες».

«Έχουμε βάλει τις τελευταίες ημέρες, λόγω της κατάστασης, μία γυναίκα να τον πηγαίνει και να τον παίρνει από το σχολείο, γιατί αν μείνει στη στάση του λεωφορείου, περιμένοντας το πούλμαν με αυτά τα παιδιά, δημιουργούνται καταστάσεις, φοβόταν και δεν περίμενε και έφευγε. Σήμερα μας είπε η γυναίκα αυτή ότι μόλις τον άφησε στο σχολείο, το παιδί ήταν τρομοκρατημένο, ένιωθε ανασφάλεια με τα παιδιά γύρω του! Να φοβόμαστε να στείλουμε το παιδί μας σχολείο μήπως και δεν ξανά γυρίσει» ανέφερε.

«Συμμορφωθείτε, διότι ότι στοιχεία έχω γραπτά, ηχητικά, βίντεο μαζί και άλλες πλέον μαρτυρίες ανθρώπων -που δεν τολμούσαν να μιλήσουν μέχρι χθες- θα τα προσκομίσω όλα στον εισαγγελέα. Το ζήτησα ευγενικά και έκανα και σχετικό βίντεο post 15 λεπτών στις 23/09/21 για μία καλή σχολική χρονιά. Αφού δεν σας άρεσε ο όμορφος τρόπος προσέγγισης μου, υπάρχει και άλλος τρόπος» κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Bloomberg: «Δύσκολα» στο «κλασικό» πρόγραμμα αγοράς ομολόγων της EKT τα ελληνικά ομόλογα

Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας από ανέργους σε 4 περιφέρειες

Σε επικοινωνία η Ελλάδα με την AstraZeneca για την προμήθεια μονοκλωνικών αντισωμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης