Η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τη βία που δέχεται ο αδερφός της: «Αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος, προχωρήστε με δικηγόρους»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τη βία που δέχεται ο αδερφός της: «Αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος, προχωρήστε με δικηγόρους»

Μετά την αποκάλυψή της για τη λεκτική και σωματική βία, που δέχεται ο αδερφός της στο σχολείο, η διευθύντρια απειλεί να κινηθεί νομικά - «Κοιτάξατε πάλι πώς θα το καλύψετε, αλλά όχι πώς θα το φτιάξετε»

aleksandrakii
Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη σχετικά με την κακοποίηση που δέχεται ο ετεροθαλής αδερφός της από τους συμμαθητές του στο νέο του σχολείο στην Κρήτη, η γνωστή influencer έκανε γνωστό πως άτομα που εμπλέκονται έστω κι έμμεσα στην υπόθεση απειλούν να κινηθούν νομικά εναντίον της.

Συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε νωρίτερα στην εκπομπή Love It και έκανε γνωστό το «μαρτύριο» που περνάει στο σχολείο ο αδερφός της, τονίζοντας ότι έχει στα χέρια της πολλά βίντεο που δείχνουν άλλα παιδιά να τον χτυπούν ή να του επιτίθονται λεκτικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg9ty5bisto1-st)

Σε νέο story που ανάρτησε πριν λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το γνωστό μοντέλο αναφέρει πως η μητέρα της δέχτηκε ενοχλήσεις εν ώρα εργασίας από τον γονιό ενός παιδιού, ενώ κι η διευθύντρια του σχολείου, η οποία εώς τώρα αδιαφορούσε για την κατάσταση, απειλεί πως θα κινηθεί νομικά.

«Την ώρα που ήμουν στην εκπομπή, μου ήρθε ένα μήνυμα από τη μητέρα μου, που μου έλεγε ότι πήγε ένας γονιός, ένας μπαμπάς, να της βάλει χέρι, να τη μαλώσει, γιατί βγήκα και μίλησα για το θέμα δημόσια. Η μητέρα μου ήταν στη δουλειά της και πήγε και την ενόχλησε. Δεύτερον, η διευθύντρια παίρνει τηλέφωνο και λέει θα μιλήσει με δικηγόρο. Τόσο καιρό δεν κάνατε κάποια κίνηση για να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά. Από τη στιγμή όμως, που ακούσατε το θέμα και βγήκε στη δημοσιότητα, κοιτάξατε πάλι πώς θα το καλύψετε, αλλά όχι πώς θα το φτιάξετε. Επειδή μιλάτε για δικηγόρους, εγώ εδώ είμαι και περιμένω οτιδήποτε. Εγώ δεν ανέφερα ονόματα, αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος προχωρήστε», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το βίντεο:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μετά την αποκάλυψη για το bullying η διευθύντρια της έστειλε δικηγόρο
Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

Πιστοποιητικά εμβολιασμού δύο ταχυτήτων πριν την αναμνηστική δόση εξετάζει η ΕΕ

Πέθανε 36χρονος με κορωνοϊό στην Πιερία – Είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson&Johnson

GNTM 4: Το Μανιάτικο κάστρο της μόδας… άφησε τον Αγγαίο εκτός FINAL 4 – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης