Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω βίντεο που κλωτσάνε τον αδερφό μου, τον κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω βίντεο που κλωτσάνε τον αδερφό μου, τον κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες»

Η γνωστή influencer μίλησε για τα περιστατικά βίας που βιώνει ο ετεροθαλής αδερφός της από τους συμμαθητές του

aleksandraki
Με αφορμή την ομιλία του Γιώργου Καπουτζίδη σχετικά με τα ανθρώπινα δικαίωματα και τον εκφοβισμό, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε ένα περιστατικό σχετικά με τον ετεροθαλή αδελφό της, ο οποίος δέχεται bullying από τους συμμαθητές του στο σχολείο.

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It η γνωστή influencer εξήγησε πως ο αδελφός της δέχεται τόσο σωματική όσο και λεκτική βία σε πολύ μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να μη θέλει καν να πηγαίνει στο σχολείο του.

«Θέλω να μιλήσω για ένα περιστατικό δικό μου. Έχω έναν αδερφό από διαφορετικό πατέρα. Πρόσφατα μετακόμισαν στην Κρήτη και από τότε το παιδί δέχεται πολύ άσχημη σωματική και λεκτική βία. Έχουμε ζητήσει και παράλληλη στήριξη και λένε πως έχει καθυστέρηση», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg9ty5bisto1-st)


Στην συνέχεια, εξήγησε πως πρόσφατα είδε ένα βίντεο στο Instagram, όπου κάποια παιδιά του μιλούσαν πολύ άσχημα και έφτασε σε σημείο να βρει τους γονείς τους.

«Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ένα περιστατικό μέσω του Instagram. Κατάφερα και βρήκα το παιδί που μίλαγε άσχημα στον αδελφό μου, βρήκα τους γονείς του παιδιού, που δεν γνώριζαν τίποτα και τώρα αυτό συνεχίζεται και από τους γονείς και από τους δασκάλους, οι οποίοι καλύπτουνε ο ένας τον άλλο, γιατί εκεί είναι χωριό. Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένο. Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο με τα πόδια για να μην μπαίνει στο πούλμαν», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη τόνισε πως κάτι πρέπει να γίνει άμεσα για να αντιμετωπιστούν αυτά τα περιστατικά, αφού πλέον όλο και περισσότερα παιδιά πέφτουν θύματα bullying.

«Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες. Δεν γίνεται άλλο πρέπει να κουνηθούμε, γιατί αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά».




Ειδήσεις σήμερα:

Πιστοποιητικά εμβολιασμού δύο ταχυτήτων πριν την αναμνηστική δόση εξετάζει η ΕΕ

Πέθανε 36χρονος με κορωνοϊό στην Πιερία – Είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson&Johnson

GNTM 4: Το Μανιάτικο κάστρο της μόδας… άφησε τον Αγγαίο εκτός FINAL 4 – Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης