Ο πρίγκιπας Κάρολος διαψεύδει ότι σχολίασε το χρώμα του μωρού των Χάρι και Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Κάρολος διαψεύδει ότι σχολίασε το χρώμα του μωρού των Χάρι και Μέγκαν

«Πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας και δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού», είπε ένας εκπρόσωπος Τύπου του Clarence House

Prince_Carles
Οι υπηρεσίες του πρίγκιπα Καρόλου διέψευσαν σήμερα ότι ήταν εκείνος που σχολίασε το χρώμα του δέρματος του εγγονού του Άρτσι, του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Το παραπάνω συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο του Αμερικανού δημοσιογράφου Κρίστοφερ Άντερσεν, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου και αποσπάσματα του οποίου δημοσίευσε η New York Post.

«Πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας και δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού», είπε ένας εκπρόσωπος Τύπου του Clarence House, των υπηρεσιών του διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Το βιβλίο "Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan" αφηγείται μια συνομιλία, με ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2017, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων του Χάρι και της Μέγκαν, μεταξύ του πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του Καμίλα.

«Διερωτώμαι σε ποιον θα μοιάζουν τα παιδιά τους», δήλωσε ο Κάρολος, προτού η Καμίλα απαντήσει: «Απολύτως πανέμορφα, είμαι βέβαιη για αυτό». «Θέλω να πω, τι επιδερμίδα θα έχουν τα παιδιά τους, κατά τη γνώμη σου;», συνέχισε ο Κάρολος, σύμφωνα με το βιβλίο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον Μάρτιο, την οποία παρακολούθησαν περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, ο πρίγκιπας Χάρι, γιος του Καρόλου, και η σύζυγός του Μέγκαν είχαν περιγράψει πως ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, το οποίο δεν είχαν κατονομάσει, εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με το χρώμα του δέρματος που θα είχε ο γιος τους Άρτσι, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάιο του 2019. Τον περασμένο Ιούνιο απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, τη Λίλιμπετ. Στη συνέχεια, το ζευγάρι διαβεβαίωνε πως δεν ήταν ούτε η βασίλισσα ούτε ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, που απεβίωσε τον Απρίλιο.



Ειδήσεις σήμερα:

«Περιμέναμε μια νέα παραλλαγή - Ήπια τα συμπτώματα που εμφανίζουν οι ασθενείς με Όμικρον» λένε στη Νότια Αφρική


Η Μαγκνταλένα Άντερσον επανεξελέγη πρωθυπουργός στη Σουηδία και ελπίζει ότι θα μείνει στο αξίωμα πάνω από... οκτώ ώρες


Εγκρίθηκαν οι μελέτες για Τμήμα του Πάρκου στο Ελληνικό, τις πράσινες διαδρομές σε Τοσίτσα και Ζωσιμαδών και τη Βασιλίσσης Όλγας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης