«Στα social media μου γράφουν "είσαι ξινή, κοντή, πάχυνες"» υποστηρίζει η Εύη Δαέλη

«Στα social media μου γράφουν "είσαι ξινή, κοντή, πάχυνες"» υποστηρίζει η Εύη Δαέλη

«Έχω δει κακοποιητικές συμπεριφορές στη δουλειά. Ακόμη και τα λόγια μπορούν να χτυπήσουν κάποιον πολύ έντονα» τονίζει η ηθοποιός

evi
Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου η Εύη Δαέλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love It», με αφορμή την παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες», στην οποία υποδύεται την Ανέλ, ένα κορίτσι που παρασύρεται πολύ εύκολα.



Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής, η Εύη Δαέλη εξομολογήθηκε: «Ευτυχώς δεν έχω βιώσει εγώ κακοποιητική συμπεριφορά, αλλά το έχω δει να συμβαίνει μέσα στη δουλειά. Μπορεί αυτό να μη σημαίνει ότι αφήνει σημάδι πάνω στο σώμα σου, αλλά ακόμη και τα λόγια μπορούν να χτυπήσουν κάποιον πολύ έντονα. Το έχω δει αυτό και πάντα, όταν συμβαίνει μπροστά μου, το σταματάω με κάποιον τρόπο. Προσπαθώ είτε να μιλήσω είτε να πω, αν ο άλλος δεν θέλει να μιλήσει για τον εαυτό του, ότι εμένα με φέρνει σε δύσκολη θέση και θέλω να σταματήσει εδώ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg4rvespvs41-st)

Κλείσιμο
Ακόμη, σημείωσε πως αν και δέχεται αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ίδια δεν επιτρέπει να την ρίχνουν ψυχολογικά: «Ακούω αρνητικά σχόλια στα social media, όπως "Είσαι ξινή, Είσαι κοντή, Πάχυνες", αλλά δεν με ακουμπάνε».

Ωστόσο, η όμορφη ηθοποιός λαμβάνει και ωραία μηνύματα. Ένα από αυτά δέχθηκε, όταν θαυμαστής της τής αποκάλυψε, στέλνοντάς της μήνυμα στα social media, πως το «Ευτυχισμένοι Μαζί» και ο ρόλος της στη σειρά τον βοήθησαν να καταπολεμήσει την κατάθλιψη. «Θυμάμαι ένα μήνυμα στα social media από ένα παιδί, στο οποίο έλεγε την περιπέτεια που είχε περάσει με τάσεις αυτοκτονίας, και το "Ευτυχισμένοι Μαζί" και ο δικός μου ρόλος τον βοήθησαν και είδε πως υπάρχει χαρά και ελπίδα στη ζωή».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg4s3bl7dupl-st)

Τέλος, δήλωσε: «Πολλές φορές με εκνευρίζει όταν με λένε Φίφη από το "Ευτυχισμένοι Μαζί". Από την άλλη, σκέφτομαι πως πάλι καλά που με λένε Φίφη, γιατί δεν θα ήξεραν ούτε πώς με λένε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg4s4awmlgoh-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσιεύεται σήμερα ο οδηγός του «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», το ύψος της επιδότησης

Παράταση της χρήσης μάσκας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι το Μάρτιο θα ανακοινώσει ο Μπάιντεν

Τον Τραμπ είχε γνωρίσει στα 14 της η «Τζέιν», ένα από τα θύματα του παιδόφιλου Έπσταϊν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης