Θοδωρής Μαραντίνης: «Εννοείται ότι είμαι δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου, εδώ ο κόσμος καίγεται και θα ασχολούμαστε με τα unfollow;»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Εννοείται ότι είμαι δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου, εδώ ο κόσμος καίγεται και θα ασχολούμαστε με τα unfollow;»

Ο τραγουδιστής στέκεται στο πλευρό της πρώην συζύγου του όλο αυτό το δύσκολο διάστημα, που περνάει με το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

μαραντινηςθοδωρης
Για το πρόβλημα υγείας που πέρασε και την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης και αναφέρθηκε επίσης, στην πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, που αυτή την περίοδο περνάει δύσκολα λόγω της υγείας της μητέρας της.

Ο τραγουδιστής των Onirama μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και εξήγησε πως όλο αυτό το διάστημα στέκεται δίπλα στην παρουσιάστρια, καθώς περνάει πολύ δύσκολες στιγμές με τη μητέρα της.

«Προσπαθώ να είμαι ένας μπαμπάς που ασχολείται όσο μπορεί περισσότερο. Από εκεί και πέρα ,σίγουρα γίνομαι μερικές φορές χαζός και ανόητος με τα παιδιά μου. Το παραχαίρομαι αλλά μ’ αρέσει πολύ να είμαι μαζί τους. Τα παιδιά είναι πάνω από όλα, αυτό το είχαμε χτίσει με τη Σίσσυ από όταν ήμασταν μαζί. Προτιμούμε να έχουμε μια καλή σχέση σε οποιαδήποτε μορφή για να μην επηρεαστούν τα παιδιά. Φυσικά και είμαι δίπλα της, όσο να 'ναι λογικό δεν είναι; Εδώ ο κόσμος καίγεται και θα ασχολούμαστε με τα unfollow;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg4l14m49uqh-st)

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο δικό του πρόβλημα υγείας και την επέμβαση που έκανε στο στομάχι του. «Έκανα εγχείρηση στο στομάχι μου, η οποία δεν πέτυχε . Είχα πάντα ευαισθησία και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κάνω και δεύτερη. Ταλαιπωρούμαι 1,5-2 χρόνια. Περιμένω προς το παρόν, γιατί δεν είναι καλή στιγμή να μπεις στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή και να πέσει το ανοσοποιητικό σου».




Ειδήσεις σήμερα:

Ρεπουμπλικάνοι «αρνητές» του προσωρινού προϋπολογισμού φέρνουν ξανά στον ορίζοντα το shutdown στις ΗΠΑ

Παράταση της χρήσης μάσκας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι το Μάρτιο θα ανακοινώσει ο Μπάιντεν

Κορωνοϊός: Το 82% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι άνω των 65 ετών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης