«Σπίτι με το MEGA»: Οι Onirama ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές με το πάρτι τους

Το συγκρότημα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για πάνω από τρεις ώρες ερμηνεύοντας τραγούδια από μια πολύ μεγάλη μουσική γκάμα

ονιραμα
Μία ανεπανάληπτη μουσική βραδιά προσέφεραν στους τηλεθεατές του MEGA οι Onirama. «Καλώς ήρθατε στο “Σπίτι με το MEGA”. Απόψε θα τραγουδήσουμε δυνατά, θα χορέψουμε, θα ερωτευτούμε, θα ταξιδέψουμε. Αφεθείτε, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης, δίνοντας το στίγμα για το μελωδικό πάρτι της Παρασκευής.

Το συγκρότημα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για πάνω από τρεις ώρες ερμηνεύοντας τραγούδια από μια πολύ μεγάλη μουσική γκάμα. Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η παρέα του αναμετρήθηκαν με πολλά διαφορετικά είδη μουσικής και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Φυσικά από το πρόγραμμα δεν έλειπαν και οι δικές τους μεγάλες επιτυχίες με το «Κλείσε τα μάτια» να ανοίγει το πρόγραμμα. Γνωστά τραγούδια από το ελληνικό πεντάγραμμο ερμήνευσαν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.




Από Σταμάτη Κραουνάκη και τη… Λίζα, Αλέξια και «Πειρασμό» μέχρι Μανώλη Χιώτη και «Εσύ είσαι η αιτία» ερμήνευσε ο Θοδωρής Μαραντίνης και το συγκρότημά του, στο «Σπίτι με το MEGA». Ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε και στον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη τραγούδησαν μια από τις μεγάλες επιτυχίες του. Ο τραγουδοποιός που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο άφησε ανεξίτηλο σημάδια στην ελληνική μουσική με εκατοντάδες τραγούδια και χιλιάδες φίλους. Για να τον τιμήσουν οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν το «Και τι ζητάω» το οποίο Λαυρέντης είχε τραγουδήσει με τον Διονύση Σαββόπουλο.


Κλείσιμο


Πέρα από τις ξέγνοιαστες και χαρούμενες στιγμές της συναυλίας των Onirama στο «Σπίτι με το MEGA», υπήρχαν και στιγμές συγκίνησης και νοσταλγίας. Μία από αυτές τις στιγμές ήταν όταν το συγκρότημα ερμήνευσε αξέχαστες επιτυχίες του Λουκιανού Κηλαηδόνη.



Καλεσμένη του συγκροτήματος και η Έλενα Παπαρίζου, όπου μαζί της ερμήνευσαν γνωστά τραγούδια. «Ανυπομονώ για Έλενα Παπαρίζου!» αναφώνησε ο Θοδωρής Μαραντίνης καλώντας την αγαπημένη ερμηνεύτρια στη σκηνή. «Πάμε να χορέψουμε λιγάκι, να παρτάτουμε;» ρώτησε ο frontman του συγκροτήματος την Έλενα Παπαρίζου και ξεκίνησαν μαζί να τραγουδάνε το «Need you tonight».

Οι δύο καλλιτέχνες σε ένα εκπληκτικό medley μεγάλων επιτυχιών τραγούδησαν μαζί το «Fever» αλλά και το «Lady is a tramp» του Φρανκ Σινάτρα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης