Μπέλα Χαντίντ: H σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του σχεδιαστή, Virgil Abloh και τα κοινά στιγμιότυπα στο Instagram

Μπέλα Χαντίντ: H σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του σχεδιαστή, Virgil Abloh και τα κοινά στιγμιότυπα στο Instagram

Το διάσημο μοντέλο ήταν πολύ στενή φίλη του σχεδιαστή - Μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει τον θάνατό του, αναρτά συνεχώς κοινά τους στιγμιότυπα - Δείτε το σπαρακτικό μήνυμά της στο Instagram

bellavirgil
Δύσκολες στιγμές περνάει η Μπέλα Χαντίντ μετά τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου και σχεδιαστή της Louis Vuitton, Virgil Abloh.

Το διάσημο μοντέλο ήταν στενή φίλη του γνωστού σχεδιαστή, που έχασε την μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 41 ετών.

Η Μπέλα Χαντίντ δεν έχει σταματήσει από χθες να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας τόσο κοινά τους στιγμιότυπα, αλλά και μερικά από τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους.

Επιπλέον, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση εις μνήμην του, αναρτώντας κοινές τους φωτογραφίες και κάτω από αυτή έγραψε:
«Είμαι χαμένη.. Σήμαινε κάτι για όλους. Αυτή ήταν η μαγική δύναμη που είχε. Έκανε κάθε άτομο που συναντούσε να νιώθει ξεχωριστό με όποιον τρόπο μπορούσε. Ακόμα κι όταν ο κόσμος λυπόταν, έφερνε γέλιο και χρώμα και ομορφιά. Ο τρόπος, που είχε θετικό αντίκτυπο σε οτιδήποτε άγγιζε και πάντα φρόντιζε για τον πολιτισμό του/τον κόσμο του είναι ο λόγος που ήταν ένας άγγελος στην Γη και σήμαινε κάτι για τόσους πολλούς. Η πιο όμορφη ψυχή πολεμιστή. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Έσπασες τα όρια και τα έκανες όλα δικά σου. Μοιράστηκες την αγάπη σου άπειρα. Ο τρόπος που δούλευε ο εγκέφαλός σου ήταν πέρα ​​από κάθετι και ο τρόπος που έκανες τα πάντα στην ζωή σου για την οικογένειά σου, τους φίλους σου και για το καλύτερο... Θα μας λείψεις πολύ V. Πραγματικά με είδες και με στήριξες σε κάθε επίπεδο. Όπως έκανες σε τόσους πολλούς από εμάς. Ένα αιθέριο φως. Πάντα μας ενέπνεες να συνεχίζουμε, να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε ευγενικοί. Ό,τι και αν γινει. Σκέφτομαι, στέλνω την αγάπη μου και τις προσευχές μου στην όμορφη Shannon του, τα παιδιά τους και την υπόλοιπη οικογένεια Abloh. Είμαι συντετριμμένη. Θα λείψεις τόσο πολύ και θα σε λατρεύουμε V. “Στην αιωνιότητα”. Πέτα ψηλά αδερφέ μου Ζυγέ. Ξέρω ότι παρακολουθείτε τον κόσμο τώρα. Σ'αγαπώ για μια ζωή».

Δείτε την ανάρτησή της:


Δείτε τα κοινά τους στιγμιότυπα:

261525410_428007855530717_8750461925584620137_n
262054315_451471626319540_2245042156383435119_n

beal
bel
bella
bella2
bella3
bella12




Ειδήσεις σήμερα:

Ανενόχλητος έφυγε Αυστριακός τουρίστας από την Ρόδο με αρχαία αντικείμενα

Για πέμπτο κύμα της πανδημίας προειδοποιεί ο Φάουτσι μετά τη μετάλλαξη Omicron

Αδιανόητο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος σημάδεψε αστυνομικούς με ψεύτικο πιστόλι - Ήθελαν με την παρέα του να ανεβάσουν βίντεο στο TikTok!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης